Má Ben Affleck v kamarátovi Mattovi Damonovi ešte oporu?

Ben Affleck (46) a Matt Damon (47) roky patrili k dobrým priateľom, spájala ich spoločná minulosť ešte od stredoškolských čias.

03.09.2018 10:20
Matt Damon (vľavo) a Ben Affleck Foto: ,
Herci, kolegovia a kamaráti Matt Damon (vľavo) a Ben Affleck na archívnej snímke.
debata

No zatiaľ, čo Damon má svoj život pevne v rukách, Affleckovi sa v poslednom období darilo menej. Môže sa Affleck v tomto náročnom období, kedy bojuje po tretí raz so svojou alkoholovou závislosťou na jednej z kliník v Malibu, ešte spoľahnúť na svojho starého kamaráta? „Matt tu bol vždy pre Bena a bude aj naďalej,“ cituje magazín People zdroj z okolia herca a pokračuje: „Ale nemožno zabudnúť, že obaja majú rodiny aj kariéry, o ktoré sa treba starať.“

Ako ďalej uvádza portál „The Hollywood Gossip“, Damon sa v tomto období drží od Affleckových problémov bokom. „Pre Matta je Ben aj naďalej ako brat, ale je presvedčený, že občas musia ľudia dostať priestor, aby zachránili samých seba,“ cituje stránka zdroj z okolia dvojice hercov.

Nebol to však žiaden z jeho kamarátov, ale jeho expartnerka Jennifer Garner, ktorá ho pred pár dňami zaviezla z jeho domu v Pacific Palisades na kliniku v Malibu, kde herec a režisér podstupuje tretiu odvykaciu kúru. Napriek tomu, že Garner a Affleck ohlásili rozchod v roku 2015, sa spoločne snažia vychovávať ich tri ratolesti. Aj to je jeden z dôvodov, prečo je herečka svojmu expartnerovi v tomto boji stále nápomocná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Damon #Ben Affleck #podpora

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...