V očakávaní? Thicke sa teší na ďalšiu ratolesť, bruško má väčšie ako partnerka

Správy o tom, že spevák Robin Thicke sa stane otcom už majú nejaký ten piatok. Jeho krásna životná partnerka April Love Geary sa už zaobľuje.

04.09.2018 00:00
debata
zväčšiť Spevák Robin Thicke a jeho tehotná partnerka... Foto: Profimedia
Spevák Robin Thicke a jeho tehotná partnerka April Love Geary počas plážového volejbalu v Malibu. Spevák Robin Thicke a jeho tehotná partnerka April Love Geary počas plážového volejbalu v Malibu.

Aké však bolo prekvapenie fotografov, ktorí dvojicu zachytili na pláži v Malibu, keď zvečnili vyzlečeného speváka a jeho tehotnú manželku. Nebola to totiž ona, kto vyzerá, že je v piatom mesiaci tehotenstva.

Áno, rozumiete tomu správne – zdá sa, že interpretovi hitu Blurred Lines trošku narástlo bruško a zhadzovanie kíl mu veľa nehovorí. Hoci, prichytilo ho pri plážovom volejbale – takže vlastne je to možno už štart veľkej jesennej diéty.

Ale vážne, ruku na srdce – ak je takto známy 41-ročný umelec spokojný, prajeme mu len to najlepšie. A ešte viac jeho pôvabnej polovičke. Hoci má April Love Geary ešte len 23 rokov, stihla už Thickeovi porodiť jedno dieťa – dievčatko. Ako nedávno dvojica potvrdila médiám, do rodiny pribudne ďalšie.

Spevák má však ešte syna s herečkou Paulou Pattonovou, s ktorou bol ženatý desať rokov, no poznali sa už dávno pred svadbou. Bola totiž jeho školskou láskou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Robin Thicke #bruško #April Love Geary

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...