Krízy a rozchody? Victoria Beckham si o nich myslí svoje

Victoria a David Beckhamovci sa postavili pred oltár 4. júla 1999 a sú rodičmi štyroch detí.

05.09.2018 10:00
David Beckham a jeho manželka Victoria Beckham... Foto: ,
David Beckham a jeho manželka Victoria Beckham na svadbe princa Harryho.
debata

V niektorých prominentných vzťahoch všetko funguje ako hodinky, napriek tomu médiá často ponúkajú šokujúce správy o krízach, rozchodoch či krachoch. A inak to nie je ani v prípade Victorie a Davida Beckhamovcov. Stále sa ešte objavujú šokujúce titulku či články o tom, ako sa rozchádzajú alebo, ako žijú v manželstve bez lásky len kvôli deťom.

Hoci obaja sa svorne držia bokom od akýchkoľvek špekulácií, v aktuálnom rozhovore pre magazín Vogue sa 44-ročná Victoria predsa len na túto tému vyjadrila. A prezradila aj to, prečo ju takéto titulky hnevajú.

„Ľudia si už dvadsať rokov vymýšľajú rôzne veci okolo nášho vzťahu, takže ja aj David sme si už zvykli ignorovať tieto nezmysly a jedoducho fungujeme ďalej,“ opísala štvornásbná mama pre magazín Vogue. Obaja vedia, že publikovať správy, ktoré takéto informácie dementujú, je celkom zbytočné. A hoci šokujúce titulky v novinách a magazínoch sa dvojica snaží úspešne ignorovať, predsa známu módnu návrhárku na nich niečo hnevá. „Ale tieto správy majú vplvy na ľudí v našom blízkom okolí a to nie je fér.“ Hoci situácia nie je vždy jednoduchá, ako 6-členná rodina sa naučili držať spolu. „Šesť ľudí je silnejších ako jeden. Rešpektujeme tento vzťah, ktorý nás spája a to je kľúčom k úspechu,“ dodala módna návrhárka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #David Beckham #Victoria Beckham

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...