Gomezovej nie je osud Demi Lovato ľahostajný: Veď sa poznáme od siedmich rokov

Selena Gomez (26) a Demi Lovato (26) sa v šoubiznise pohybujú od detstva.

06.09.2018 00:00
Selena Gomez Foto: ,
Speváčka a herečka Selena Gomez.
debata

Aj to je dôvod, prečo aktuálny boj Demi Lovato s drogovou závislosťou prežíva veľmi intenzívne aj speváčka a herečka Selena Gomez. Lovato, ktorá sa koncom júla predávkovala heroínom, sa lieči z drogovej závislosti na súkromnej klinike. Kde presne však zostáva tajomstvom.

O tom, ako vníma problém svojej kamarátky, čo-to Gomez povedala v rozhovore pre americké vydanie magazínu Elle. „Všetko, čo k tomu poviem je to, že som ju osobne kontaktovala. Nerobila som z toho žiadnu verejnú vec. To som nechcela. Poznám ju od svojich siedmich rokov. Mám ju rada. A to je všetko, čo k tomu poviem,“ povedala speváčka.

Obe hviezdy sa spoznali pred rokmi počas nakrúcania detského programu „Barney and Friends“, pretože obe patrili k Disneyho hviezdam.

Ako sa momentálne darí Demi Lovato nie je známe, sama speváčka sa naposledy fanúšikom ozvala začiatkom augusta. Vtedy na svojom Instagrame napísala: „Chcem ďakovať Bohu za to, že ma nechal nažive a že sa mi darí dobre. Potrebujem momentálne čas, aby som sa uzdravila a sústredila sa na moju abstinenciu a cestu k uzdraveniu. Teším sa na deň, keď budem môcť povedať, že som prešla na druhú stranu. Budem bojovať.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #Selena Gomez #Demi Lovato

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...