Aniston o Therouxovi ani nehovorí, ani nesníva! Jeho život nesleduje

Manželstvo Jennifer Anistonovej (49) a Justina Therouxa (47) sa oficiálne rozpadlo vo februári.

06.09.2018 08:00
Herecký a manželský pár Justin Theroux a... Foto: ,
Justin Theroux a Jennifer Aniston na archívnej snímke.
debata

A zatiaľ, čo po boku herca fotografi zachytili už niekoľko krások – od Sienny Millerovej cez Emmu Stoneovú až po Selenu Gomezovú, miesto po boku Anistonovej zapľňajú výlučne jej kamarátky.

Anistonovú síce fotografi zachytili, ako sa vedie za ruku po Miláne s hercom Adamom Sandlerom, o žiaden románik medzi hollywoodskymi hviezdami však nešlo. V Taliansku sa len postavili pred kamery spoločnej filmovej novinky. Ako však informuje magazín People, o návrate k Therouxovi herečka ani neuvažuje, ani nesníva. „Jennifer o ňom vôbec nehovorí, o jeho život sa absolútne nezaujíma. Koncentruje sa výlučne na ten svoj,“ cituje magazín People zdroj z herečkinho okolia.

Ako však ďalej opisuje spomínaný magazín, samotou herečka netrpí. Počas leta bola ona aj s Adamom Sandlerom hosťami Georgea Clooneyho a jeho manželky Amal v ich vile pri talianskom jazere Como. „Jennifer má okolo seba blízky okruh priateľov, takže samota ju netrápi. Teraz sa chce sústrediť nie na lásku, ale na kariéru,“ uvádza magazín People.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Justin Theroux

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...