Fakt prišli na zápas? Sestry Hadidové v hľadisku US Open ako školáčky

Počas tenisových zápasov na grandslamových turnajoch sa v hľadisku často objavia svetoznáme tváre. Na zápas Sereny Williamsovej a Karolíny Plíškovej tiež dorazili. A hneď dve a z jednej rodiny.

05.09.2018 14:25
2018 US Open Tennis - Day Bella Hadid (vľavo) a... Foto: ,
Topmodelka Bella Hadid (vľavo) a jej sestra Gigi Hadid sa prišli pozrieť na tenisový zápas.
debata

Reč je o modelkách Gigi a Belle Hadidových, slávnych sestrách, ktoré si podmanili za posledné roky módny priemysel. Tentoraz však bez vizážistov, štylistov či módnych fotografov zamierili na zápas v rámci turnaja US Open.

Obe dievčatá sa pasujú za veľjú fanúšičku Sereny Williamsovej a asi nikoho neprekvapí, že práve jej držali palce a poslali jej odkaz cez Instagram. Zábery, ktoré vznikli objektívmi prítomných fotografov, však sestry v príliš dobrom svetle nevykresľujú.

zväčšiť Bella Hadid (vľavo) a jej sestra Gigi Hadid... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Bella Hadid (vľavo) a jej sestra Gigi Hadid Bella Hadid (vľavo) a jej sestra Gigi Hadid počas tenisového zápasu jedli občerstvenie a popíjali.

Obe topmodelky sa celý čas smiali a zabávali, počas zápasu popíjali z malých plastových pohárikov a v jednej chvíli fotografi zachytili Gigi, ako si pochutnáva na občerstvení – pravdepodobne nejakom indickom jedle v placke.

Iba nedávno rozvírilo diskusiu rezolútne rozhodnutie organizátorov French Open, ktorí zakázali pre budúcnosť možnosť hrať tenis v celotelovej kombinéze, ako to urobila práve Serena Williams pred pár mesiacmi. Dôvodom je podľa nich snaha prinavrátiť tenisu jeho výnimočnosť a tiež istú etiketu, ktorá sa vytráca. Ktohovie, či by zase v New Yorku nemali dávať odporúčania pre návštevníkov a hostí – ako sa správať počas športových a tenisových zápasov.

zväčšiť Bella Hadid (vľavo) a jej sestra Gigi Hadid... Foto: Reuters, Danielle Parhizkaran
TENNISBella Hadid (vľavo) a jej sestra Gigi Hadid počas tenisového zápasu jedli občerstvenie a popíjali. Bella Hadid (vľavo) a jej sestra Gigi Hadid počas tenisového zápasu jedli občerstvenie a popíjali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #US Open #Gigi Hadid #Bella Hadid

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...