Slová krásnej Miss Culpo pre exmilenca Jonasa: Každý by mal nájsť lásku

Tvorili spolu pár bezmála dva roky a boli miláčikom médií. Vzťah modelky a bývalej Miss Universe Olivie Culpo a herca a speváka Nicka Jonasa však nevydržal.

06.09.2018 11:00
debata
Miss Amerika a Miss Universe Olivia Culpo a jej... Foto: SITA/AP, Eric Jamison
Miss Amerika Olivia Culpo a jej priateľ Nick Jonas. Miss Amerika a Miss Universe Olivia Culpo a jej priateľ Nick Jonas na archívnom zábere.

Od ich rozchodu každý vystriedal pár partnerov v americkom šoubiznise, momentálne sa však šťastie usmieva práve na Jonasa. Najmladší člen niekdajšej súrodeneckej formácie Jonas Brothers sa zasnúbil s herečkou a ďalšou svetovou kráľovnou krásy – Priyankou Chopra.

Culpo však bývalému milencovi nezávidí, skôr naopak – lásku mu dopraje. „Myslím si, že každý by mal raz nájsť lásku. Ak sa to podarí v tejto brandži, je to skvelé, pretože nájsť ju naozaj ťažké,“ citoval Culpo server JustJared.com.

„Každému želám, aby našiel lásku a šťastie, takže to isté platí aj pre Nicka. Som za neho veľmi veľmi šťastná,“ komentovala ešte 26-ročná brunetka.

S indickou kráskou Priyankou Chopra sa Jonas zasnúbil pred pár týždňami počas tradičného obradu priamo v Indii. Svadba, ktorá by mala nasledovať, sa údajne uskutoční o pár mesiacov a prebehne na dvoch miestach – v Indii aj v USA.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #expriateľ #Nick Jonas #Olivia Culpo #Priyanka Chopra #želanie

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....