Talent aj veľa veľa sexepílu! Dua Lipa ukazuje v novinke viac ako dosť...

Jej hviezda vyletela smerom nahor priam raketovo. Speváčku Duu Lipu odmenili v stredu večer cenou na vyhlásení GQ Men of the year Awards. A jej základňa sa ďalej rozrastá.

07.09.2018 00:00
debata
Speváčka Dua Lipa v kreácii Yves Saint Laurent. Foto: SITA/AP, Grant Pollard
Speváčka Dua Lipa v kreácii Yves Saint Laurent. Speváčka Dua Lipa v kreácii Yves Saint Laurent.

Kráska s albánskou krvou v žilách len v utorok večer predstavila čerstvú novinku – skladbu a videoklip k nej, kde sa spojila so Silk City. Táto formácia združuje dokopy dídžeja Dipla a producenta a hudobníka Marka Ronsona.

Výsledkom je skladba Electricity, v ktorej sa 23-ročná brunetka zmenila na sexy tanečnicu s odfarbenými platinovými vlasmi. V klipe tancuje len v nohavičkách a tričku uviazanom pod prsami a predvádza počas celého videa divokú a energickú tanečnú choreografiu. Producent Ronson sa priznal, že pesnička vznikla už v novembri minulého roka. Vydať ju chceli v marci. „Za ten čas sa Dua stala asi osemtisíckrát populárnejšia,“ skonštatoval.

S vydaním skladby sa nakoniec muselo čakať. Pravdepodobne pre vlastné projekty mladučkej hviezdy z Londýna, ktorá medzitým vydala vlastné single a tiež skladbu s Calvinom Harrisom One Kiss.

Lipa sa medzitým stala čestnou občiankou Prištiny, ale tiež si odniesla niekoľko významných cien. Na spomenutom ceremoniáli GQ napríklad ako speváčka roka.

Pred fotografov predstúpila v minikreácii Yves Saint Laurent a vyzerala naozaj zvodne. Jej sexy vzhľad je rozhodne v hudobnej brandži bonusom. Ale základom je práve talent a na tom sa zhoduje väčšina ľudí, ktorí už s Lipou spolupracovali. „Má ho na rozdávanie.“

Speváčka Kylie Minogue.
Televízna osobnosť Katie Piper.
+10Herec Jeff Goldblum a jeho partnerka Emilie...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #Mark Ronson #talent #sexy #Diplo #Dua Lipa

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...