Meghan konečne nechala čiernu doma! Kráľovská modrá bola jej skvelou voľbou

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan majú počas posledných dní poriadne nabitý program.

07.09.2018 12:00
debata (3)

Na verejnosti sa nechali vidieť na charitatívnom podujatí WellChild, pár dní predtým spoločne zavítali na muzikálové predstavenie Hamilton. Na obe podujatia dorazila Meghan zahalená do čiernej. Kultúra ich zlákala do spoločnosti opäť, dvojica sa zúčastnila na gala koncerte v Londýne. Čiernu už vojvodkyňa nechala doma.

Princ Harry  a vojvodkyňa  Meghan počas... Foto: Reuters, PETER NICHOLLS
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas spomienkového koncertu "100 Days to Peace" v Londýne.

Vstupenky na spomienkový koncert „100 Days to Peace“, ktorý sa konal pri príležitosti stého výročia ukončenia prvej svetovej vojny stáli 44 eur. Popri hudobnom zážitku sa však diváci dočkali aj čohosi navyše – mohli sa celkom zblízka prizerať kráľovskému páru – princovi Harrymu (33) a jeho manželke Meghan (37).

Meghan prišla na podujatie v šatách značky Jason Wu v odtieni kráľovskej modrej, ku ktorým zvolila modré lodičky Aquazzura, ktoré zdobili bielo-modré kryštáliky. Husté čierne vlasy jej rozpustené vo veľkých vlnách padali na plecia. Jej manžel, princ Harry, zvolil oblek tmavomodrej farby.

Vojvodkyňa  Meghan počas spomienkového koncertu... Foto: Reuters, Geoff Pugh
Vojvodkyňa Meghan Vojvodkyňa Meghan počas spomienkového koncertu "100 Days to Peace" v Londýne.

Na podujatie boli pozvaní aj mnohí vojnoví veteráni, ktorým sa princ Harry venuje aj v rámci svojich charitatívnych aktivít. Vojvodkyňu Meghan na koncerte privítal Lord Dannatt, ktorý bol okrem iného zodpovedný aj za prvú misiu princa Harryho v Afganistane. Spolu s manželkou, Lady Dannatt, boli prítomní aj na kráľovskej svadbe v máji 2018 vo Windsore.

Princ Harry  a vojvodkyňa  Meghan počas...
Princ Harry  a vojvodkyňa  Meghan počas...
+3Princ Harry  a vojvodkyňa  Meghan počas...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...