Nad smrťou Whitney trúchli hudobný svet: Plače Rihanna aj Carey

Na nečakanú smrť speváčky Whitney Houston reagovali mnohé hudobné osobnosti. Prostredníctvom Twitteru či televíznych rozhovorov vyjadrili smútok nad odchodom umelkyne, ktorá zomrela bez cudzieho zavinenia vo veku 48 rokov.

12.02.2012 08:27
Whitney Houston Foto:
Speváčka Whitney Houston (vpravo) s kolegyňou Mariah Careyovou. Spoločne naspievali hit When you believe.
debata

Jej úmrtie ovplyvní aj nedeľňajšie vyhlásenie amerických hudobných cien Grammy v Los Angeles. Organizátori na poslednú chvíľu pripravili medailón venovaný hudobnej dive, ktorá sa preslávila hitmi ako I will always love you či Dance with somebody. Na jej počesť zaspieva Chaka Khan a Jennifer Hudson.

Barbra Streisand: Mala všetko, krásu a úchvatný hlas. Aké smutné, že talent jej nepriniesol toľko šťastia, koľko ho darovala nám ostatných.

Barry Manilow: Nemôžem uveriť, že Whitney odišla. Strávili sme spoločne viac ako dvadsať rokov v Arista Records s naším priateľom a mentorom Cliveom Davisom. Moje myšlienky sú s jej rodinou, Clivom a každým, kto poznal a miloval úchvatný talent a nádhernú umelkyňu. Vždy ťa budem milovať.

Hudobný producent Clive Davis na svojej tradičnej pred-Grammy párty: Som celkom zničený stratou niekoho, kto pre mňa znamenal tak veľa celé roky. Whitney bola plná života. Tešila sa na dnešný večer, hoci nemala vystupovať. Milovala hudbu a milovala túto noc, ktorá je oslavou hudby. Whitney bola nádherná osoba a talent, ktorý sa nedá s nikým porovnávať. Poctila toto pódium svojou prítomnosťou a predviedla tu niekoľko úžasných vystúpení.

Aretha Franklin: Nedokážem o tom hovoriť. Je to neuveriteľné. Neviem uveriť tomu, čo čítam v správach. Moje srdce posielam Cissy, jej dcére Bobbi Kris, jej rodine a Bobbymu.

Ciara: Znamenala pre mmňa tak veľa. Whitney ovplyvnila hudbu úžasným spôsobom a myslím, že každý z nás umelcov by jej mal byť za to vďačný. V mojom osobnom rebríčku je jedným z najúžasnejších umelcov.

Rihanna: Žiadne slová, len slzy.

Boy George: Whitney je mŕtva, môj bože. Som zlomený a bolí ma srdce. Boli ste úžasná a dúfam, že ste našli pokoj.

Katy Perry: Toto je zničujúca správa. Budeme ťa navždy milovať, Whitney.

Quincy Jones: Správa o odchode Whitney ma úplne zlomila. Vždy som ľutoval, že som nemal príležitosť s ňou pracovať. Bola skutočný originál a neporovnateľný talent. Bude mi hrozne chýbať.

Mariah Carey: Srdce mi krváca a som šokovaná smrťou mojej priateľky, neporovnateľnej Whitney Houstonovej.

Justin Bieber: Práve som počul spprávy. Jeden z najúžasnejších hlasov v histórii je preč. Whitney Houston. Moje modlitby smerujú k jej priateľom a rodine.

debata chyba

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...