Krásny robot bez emócií! Aj taká je Emma Drobná v novom klipe, pozrite sa

Singel Try od Emmy Drobnej sa stal titulnou piesňou k filmu Dôverný nepriateľ. Aktuálne dostal singel Try aj svoju vizuálnu podobu.

11.09.2018 08:40
Emma Drobná Foto:
Emma Drobná vo videoklipe ku skladbe Try.
debata (2)

Pieseň, ktorá zaznela v spomínanom filme, vyšla aj na speváčkinom debutovom albume You Should Know. Hovorí aj o vzťahu dvoch ľudí. "Try je o nerovnováhe vo vzťahu dvoch ľudí. O tom, že jeden z dvojice sa snaží viac, než ten druhý. Ľudia dnes nemajú trpezlivosť na pomalé, postupné a dlhodobé budovanie vzťahu. Často sa stáva, že príde prvý problém alebo nejaká prekážka a hneď sa vzdávajú, vycúvajú zo vzťahu, rozídu sa… Nedokážu čeliť problémom a riešiť ich. Úlohu rozprávača v príbehu Try má žena. Je tou silnejšou z dvojice, ktorá sa nevzdáva a chce o lásku zabojovať,“ vysvetľuje Emma príbeh piesne.

Zatiaľ čo text si ako vždy speváčka napísala sama, po hudobnej stránke je pod skladbou Try podpísaný mladý producent Oliver Žilák. Réžiu a strih klipu Emma prvýkrát zverila do rúk mladého režiséra Samuella Hoffmana, ktorý má okrem iného n akonte tiež spolupráce so Celeste Buckingham. "Snažili sme sa ukázať dva kontrasty – bezemočnú Emmu a potom tú, ktorá sa nevie prestať hýbať a najradšej by chcela ujsť z toho stola,“ hodnotí klip Emma. „Výsledok je podľa mňa presne taký, aký mal byť. V klipe je zdôraznená umelá inteligencia v mojej podobe. Do role nebolo náročné sa vžiť, keďže základom bolo, neukazovať emócie. Kameramani boli veľmi šikovní a v pohode, takže sa mi točilo naozaj príjemne.“

Emma Drobná vo videoklipe ku skladbe  Try.
Emma Drobná vo videoklipe ku skladbe  Try.
+1Emma Drobná vo videoklipe ku skladbe  Try.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Drobná #Dôverný nepriateľ #Try

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...