Posledné foto Whitney pred smrťou: Spadla zase do osídiel drog?

Chcela zostať čistá, ale na otázku, či sa jej to podarilo, odpovie až koroner. Po nečakanej smrti Whitney Houstonovej, sa znovu objavili teórie o jej problémoch s drogami.

12.02.2012 11:00
Whitney Houston
Speváčka Whitney Houston odchádza z nočného klubu Tru Hollywood.
debata

Americká hudobná legenda zomrela v sobotu podvečer v hoteli Beverly Hilton vo veku 48 rokov. Príčina jej smrti je zatiaľ neznáma. Už pár dní pred úmrtím však vyvolala dohady o tom, či sa znovu nevrátila na „zlú cestu“.

Interpretku hitov totiž médiá zachytili po odchode z nočného klubu Tru Hollywood v Los Angeles vo štvrtok v noci. Na takmer všetkých fotografiách vyzerá veľmi dezorientovane a unavene. Zakalený pohľad, neustále sa privierajúce oči pred bleskami fotoaparátov, žena a muž, ktorí ju sprevádzajú a pridŕžajú pri nastupovaní do limuzíny. Podľa zdrojov, ktoré boli priamo na mieste, speváčka vyzerala veľmi zničene a celkom „mimo vlastnú kontrolu“.

Speváčka Whitney Houston odchádza z nočného...
Whitney Houston Speváčka Whitney Houston odchádza z nočného klubu Tru Hollywood.

Pri odchode z nočného klubu, kde sa konala jedna z predprípravných párty na nedeľňajšie vyhlásenie cien Grammy, sa rozhnevala na fotografov i ochrankárov. V sekunde náladu však zmenila a začala rozdávať podpisy s neprítomným úsmevom. Séria záberov, ktorá na mieste vznikla, pripomínajú speváčku v časoch, keď mala najväčšie problémy so svojou závislosťou.

Nemenované zdroje, ktoré cituje Daily Mail, tvrdia, že Whitney žúrovala aj pár hodín pred svojou smrťou priamo v hoteli Beverly Hilton v sobotu. Bolo len skoré populudnie a ona v spoločnosti hlučnej skupiny priateľov údajne trávila čas v bare hotela.

Pre hluk bola dokonca privolaná policajná hliadka, situácia sa však upokojila a umelkyňa odišla do svojej hotelovej izby. Práve tam ju našli bez známok života len o pár hodín neskôr.

Speváčka Whitney Houston odchádza z nočného...
Speváčka Whitney Houston odchádza z nočného...
debata chyba

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...