Osobná trénerka princeznej Diany: Ona rozchod nechcela a rozvod už vôbec nie

Niekdajšia finess trénerka zosnulej princeznej Diany v aktuálnom rozhovore tvrdí, že princezná sa so svojím manželom, princom Charlesom, rozviesť nechcela. Matka princov Williama a Harryho bola rozhodnutá o svoje manželstvo bojovať.

11.09.2018 10:00
Britain Princess Diana Timeline Foto: ,
Princezná Diana na archívnej fotografii z novembra 1987.
debata (1)

29. júla 1981 prežila mladučká Diana svoju rozprávkovú svadbu s britským princom Charlesom. Milióny žien po celom svete túžili práve po jej osude. O pár rokov na to bolo všetko inak. Zo svadby za 110 miliónov dolárov zostali len spomienky a celý svet od roku 1992, kedy ohlásili odlúčenie, sledoval ich cestu k rozvodu. Ten sa napokon udial v roku 1996.

O období devätdesiatych rokoch sa pre „Yahoo News“ rozhovorila Jenni Rivett, niekdajšia osobná trénerka princeznej z Walesu. „Ak by si Diana mohla zvoliť cestu, ostala by vydatá a manželstvo s Charlesom by sa pokúšala zachrániť. Charlesa milovala,“ odznelo z úst Rivettovej.

Rodáčka z Južnej Afriky začala s Dianou pracovať v roku 1991. „Diana sa vydávala z lásky, nemala žiadne vedľajšie úmysly,“ opísala Jenni Rivett a pokračovala: „Nechcela ani rozchod a už vôbec nie rozvod. Zostala z toho prekvapená.“

Rozhodnutie o rozchode s Charlesom Diana podporila, ale podĺa trénerky ho niesla veľmi ťažko. Hlboko ju vraj zasiahlo aj odobranie jej titulov. „Chcela byť princeznou z Walesu. Všetko ju nesmierne zranilo,“ dodala Jenni Rivett, ktorá je presvedčená, že aj šport Diane pomohol zvládať neuveriteľný stres a takisto bojovať s bulímiou.

Treba však pripomenúť, že na medializovaných nahrávkach, ktoré vznikli v Kensingtonskom paláci v rokoch 1992 a 1993 a išlo o rozhovory Diany a jej priateľa a zároveň hlasového pedagóga Petra Settelena, sa Diana o svadbe vyjadruje ako o najhoršom dni jej života. Vzťah s princom Charlesom pred svadbou na nich opísala ako „zvláštny.“ Časti nahrávok boli zverejnené stanicou Channel 4.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #princezná Diana #princ charles

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....