Zbalila vari zajačika? Totožnosť fešáka po Blanarovičovej boku vás zaskočí!

Vídať ich v spoločnosti celkom pravidelne a pokiaľ niekto nemá veľký prehľad v českom šoubiznise, mohol by si myslieť, že sú milenci. Yvetta Blanarovičová má však s týmto mužom celkom iný vzťah!

12.09.2018 00:00
debata (5)
Herečka a muzikálová speváčka Yvetta... Foto: Profimedia
Herečka a muzikálová speváčka Yvetta Blanarovičová a jej syn Matyáš. Herečka a muzikálová speváčka Yvetta Blanarovičová a jej syn Matyáš.

Na nedávnom znovuotvorení klubu Duplex v Prahe, kde sa rodáčka z Bojníc objavila v sexi kreácii s napumpovaným dekoltom, sa po jej boku objavil okrem kamarátky aj pohľadný a statný muž. Sivý oblek, biela košeľa, úsmev na tvári a dôverný rozhovor s hrdinkou rozprávky Z pekla štěstí. Naozaj by si nejeden mohol myslieť, že ide o Blanarovičovej partnera.

Pravdou však je, že herečka a speváčka si krátila spoločnosť vo vyhlásenom disko-klube v spoločnosti svojho syna Matyáša! Áno, tento urastený muž je synom 54-ročnej dámy. Keďže však Blanarovičová ani zďaleka nevyzerá na svoj vek, ich vekový rozdiel, ale aj pokrvné puto nie je možné na prvý pohľad rozoznať.

Tí, čo sa pohybujú na pražskej šoubiznisovej scéne, však už Matyáša poznajú. So známou mamou sa objaví občas na spoločenskej akcii, keďže väčšina doterajších partnerov Blanarovičovej túžila zostať viac v úzadí a spoločenské akcie vynechávali.

Otcom Matyáša je herečkin bývalý divadelný kolega Pavel Toman, za ktorého bola herečka aj vydatá. Rozviedli sa pár rokov po synovom narodení.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #syn #spoločnosť #oslava #Yvetta Blanarovičová #garde

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...