Heidi Klum o láske k mladému milencovi: Potrebovala som po svojom boku Nemca

Heidi Klum (45) a Tom Kaulitz (29) sa vznášajú na obláčiku šťastia a lásky.

13.09.2018 10:00
Heidi Klum a jej priateľ Tom Kaulitz mali debut... Foto: ,
Heidi Klum a jej priateľ Tom Kaulitz.
debata

Aspoň týmito slovami ich vzťah opisuje slávna nemecká modelka. Tá sa so svojimi pocitmi zamilovanej ženy podelila s divákni v šou moderátorky Ellen DeGeneres.

4-násobná mama, ktorá randí s o 16 rokov mladším muzikantom z kapley Tokio Hotel niekoľko mesiacov, svoje pocity opísala slovami: „Našla som lásku svojho života.“ Prečo sa to stalo až teraz? Modelka mala po svojom boku aj iných slávnych či mediálne známych mužov, napríklad speváka Seala, rodáka z Londýna či amerického obchodníka s umením, Vita Schnabela. „Možno za to môže práve jedna vec – potrebovala som mať po svojom boku Nemca.“ Pri mladom partnerovi cíti, že ich spájajú rovnaké korene aj rovnaká výchova. „Je to prvý muž, pri ktorom mám pocit, že naozaj chápe, o čom hovorím,“ dodala modelka.

Informácie o vzťahu Klumovej a Kaulitza sa začali médiami šíriť v marci, kedy sa spoločne zabávali na podujatí istej šperkárskej značky v Los Angeles. Ale Klum ho spoznala už o čosi skôr, ako povedala v spomínanej šou. „Môj kamarát oslavoval narodeniny a tak som išla na párty. A tam bol on. Bolo to úžasné,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Tom Kaulitz

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...