Aj idolu žien, Jankovi Ledeckému, pribúdajú roky! Ale šediny ho o šarm nepripravia

Muzikál z dielne Janka Ledeckého Galileo sa po pätnástich rokoch vráti k divákom.

14.09.2018 08:40
debata

Pre Ledeckého, ktorý je jeho autorom a zároveň aj hlavným predstaviteľom, ide o srdcovú záležitosť, ako sa vyjadril v niekoľkých rozhovoroch. A do muzikálu sa vracia nielen on, ale aj ďalší jeho kolegovia, ktorí si svoje úlohy prvý raz zahrali práve pred pätnástimi rokmi – Ivana Chýlková či Josef Vojtek. Všetci sa predviedli na tlačovej konferencii v Divadle Hybernia, kde sa bude Galileo hrať.

Janek Ledecký na tlačovej konferencii k... Foto: Profimedia
Janek Ledecký Janek Ledecký na tlačovej konferencii k muzikálu Galileo.

Ledecký vždy patril k umelcom, ktorý sa tešil najmä obrovskému záujmu ženských fanúšičiek. Niet sa čo čudovať, jeho šarm, ktorý ešte dopĺňal jemný úsmev, bol nepopierateľný. A inak tomu nie je ani teraz, hoci o 4 roky oslávi Ledecký okrúhlu šesťdesiatku. Napriek pribúdajúcim šedinám si fanúšičky, predovšetkým tie ženské, dokáže na svoju stranu získať stále.

Hoci na pódiách sa rozdáva pre davy, v súkromí zostáva roky verný svojej manželke, Zuzane Ledeckej. S ňou spevák vychoval dve deti – Jonáša a Ester, úspešnú olympijskú víťazku.

Manželia roky žijú v usporiadanom vzťahu, škandály nikdy neboli spevákovou doménou. A hoci jeho manželka sa objektívom vyhýba, na verejnosti sa veľmi sporadicky sem-tam objaví, manžela zväčša podporí na jeho premiérach. Galileo sa k divákom vráti začiatkom roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Galileo #Janek Ledecký

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...