Tento svalovec nahradil Pomejeho! Hercova sexy manželka ho vzala do kina

Správy o tom, že sa definitívne rozchádzajú, prišli na jar tohto roka. Herec Jiří Pomeje bojoval so zákernou rakovinou, ale aj s alkoholovou závislosťou. Práve to druhé údajne podnietilo jeho manželku Andreu, aby odišla.

14.09.2018 00:00
debata
Dídžejka Andrea Pomeje a jej nový priateľ -... Foto: Profimedia
Dídžejka Andrea Pomeje a jej nový priateľ - klampiar a kulturista Petr Plaček. Dídžejka Andrea Pomeje a jej nový priateľ - klampiar a kulturista Petr Plaček.

Pôvabná brunetka prekvapila v lete, keď ju českí bulvárni reportéri načapali v spoločnosti nového muža. A zdá sa, že práve on je právoplatným nástupcom českého herca, ktorý si Andreu vzal v roku 2013.

Klampiar Petr Plaček sa zoznámil s tmavovláskou cez internet. „Potom, čo sa ukázala, že sa s Jirkom rozvádzame, napísalo mi veľa mužov. Ale všetko skončilo po pár vetách,“ citoval Andreu Pomeje portál Blesk.cz. Výnimku spravila až pri Petrovi. Okamžite si vraj začali rozumieť a po počiatočnej písomnej komunikácii došlo aj na osobné stretávanie sa.

V stredu večer Andrea Pomeje vzala Plačka na premiéru nového filmu Predátor a, samozrejme, mediálnej pozornosti sa nevyhli. Brunetka už len kvôli svojmu celebritnému statusu v českej spoločnosti a Plaček aj vďaka svojmu výzoru.

Kulturista, ktorý trávi naozaj množstvo času cvičením, je skrátka neprehliadnuteľný. A to sa nemusí ani vyzliekať tak, ako to občas urobí na svojom Instagrame.

S Pomejem sa brunetka, ktorá je známa aj ako dídžejka, dcérku Annu. Herec Jiří Pomeje bol v minulosti ženatý aj s herečkou Michaelou Kuklovou a speváčkou Ivetou Bartošovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #nový priateľ #Jiří Pomeje #Andrea Pomeje

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...