Dcérka zo Susedov to už neskryje! Aha, aké 'tajomstvo' skrýva pod šatami

Na štvrtkovej párty televízie Markíza v centre Bratislavy sa stretli mnohé známe tváre z projektov televíznych obrazoviek. Nechýbali ani zástupcovia sitkomu Susedia.

14.09.2018 16:20
debata
Herečky Dominika Richterová (vľavo) a tehotná... Foto: TV Markíza
Herečky Dominika Richterová (vľavo) a Kristína Pírová zo sweriálu Susedia. Herečky Dominika Richterová (vľavo) a tehotná Kristína Pírová zo sweriálu Susedia.

Medzi celebritnými hosťami sa objavil Peter Marcin, ale aj herečky Dominika Richterová a Kristína Pírová. A práve posledná menovaná prekvapila určite veľkú časť osadenstva, keď odhalila, čo jej prinesie budúcnosť.

Pod šatami 28-ročnej herečky sa črtali tehotenské obliny. Blondínka je totiž v šťastnom očakávaní so svojím manželom Matúšom Barancom.

Moderátorka Kveta Horváthová.
Moderátor Matúš Krnčok.
+27Moderátorka Adriana Poláková a riaditeľ TV...

O prvej ratolesti informovala Pírová už v máji tohto roka, vtedy bola v druhom trimestri, takže momentálne sa blíži každým dňom k pôrodu. Pod šatami s výraznou grafickou potlačou to však nebola vidieť tak, ako v prípade ďalšej nastávajúcej mamičky – Dáši Mamby Šarközyovej.

Speváčka a herečka Dáša Mamba Šarközyová so... Foto: TV Markíza
Dáša Mamba Šarkozyová so svojím partnerom Tonym Poruchom. Speváčka a herečka Dáša Mamba Šarközyová so svojím partnerom Tonym Poruchom.

Tá v elastických šatách na telo odhalila, že termín pôrodu je tu už naozaj „len za pár“. Pre prípad, že by sa bábätko dralo na svet skôr, ju sprevádzal aj partner a snúbenec Tony Porucha. Viac z akcie si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #tehotná #párty #Dáša Mamba Šarközyová #Kristína Pírová

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...