Odísť od dcér znova pred kamery? Odpoveď Evy Mendesovej prekvapí

Azda posledná oficiálna fotografia, na ktorej vidieť spolu herečku Evu Mendesovú a jej partnera Ryana Goslinga, je stará niekoľko rokov. Dvojica má však k sebe nesmierne blízko.

17.09.2018 08:40
debata
Herečka Eva Mendes na zábere s dcérkami... Foto: Profimedia
Herečka Eva Mendes na zábere s dcérkami Esmeraldou a Amandou. Herečka Eva Mendes na zábere s dcérkami Esmeraldou a Amandou.

Partneri, ktorí spolu vychovávajú už dve dcérky, si veľmi starostlivo strážia súkromie a okrem toho, že sa k nemu veľmi málo vyjadrujú, tiež sa zámerne spolu takmer nefotia. Tentoraz však Mendes spravila výnimku aspoň s vyjdareniami. Pre portál E!News prehovorila o rodine a prípadnom návrate k herectvu.

„Som taká posadnutá mojimi deťmi, že ich skrátka nechcem nechať samé,“ prezradila 44-ročná herečka. „Sú ešte také maličké,“ komentovala dcérky Esmeraldu (4) a Amandu (2). Zároveň však priznala, že veľkú pomoc nachádza v rodine.

„Nemám pocit, že by som musel hľadať nejakú rovnováhu v tom, ako zvládať rodinu a kariéru. Skrátka to nejako funguje a je dôležité, že ma veľkú podporu – hotový systém podpory,“ poznamenala. Podľa jej slov jej s deťmi pomáha vlastná rodina, ale aj Goslingova rodina. „Je neoceniteľné mať okolo seba blízkych, ktorí vás dokážu podporiť,“ skonštatovala herečka, ktorá sa nedávno objavila v New Yorku na módnej prehliadke.

Herci Ryan Gosling a Claire Foy spoločne... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herci Ryan Gosling a Claire Foy spoločne uviedli v Benátkach novinku Prvý muž. Herci Ryan Gosling a Claire Foy spoločne uviedli v Benátkach novinku Prvý muž.

Jej životný partner je momentálne na cestách, keďže promuje svoj najnovší film Prvý človek. Stvárnil v ňom kozmonauta Neila Armstronga, prvého človeka, ktorý vystúpil na mesačnú plochu. Snímku prezentovali tvorcovia na nedávnom festivale v Benátkach, aj na festivalovom podujatí v Toronte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #kariéra #rodina #dcéra #Eva Mendes #Ryan Gosling

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...