Lily Allen o boji s drogami v knihe: Neuveríte, pomohol jej tento slávny pár!

Speváčka Lily Allen prichádza na pulty kníhkupectiev s vlastnými memoármi. Budú vraj skutočne otvorené. Priznáva v nich svoj dlhoročný boj s drogami a alkoholom.

17.09.2018 00:00
debata
Speváčka Lily Allen na prehliadke Chanel Haute... Foto: SITA/AP, Michel Euler
Speváčka Lily Allen na prehliadke Chanel Haute Couture v Paríži. Speváčka Lily Allen na prehliadke Chanel Haute Couture v Paríži.

Britská hviezdička v novinke pod názvom My Thoughts Exactly prezradila napríklad aj to, že za jej „prebudenie sa“ môže herečka Gwyneth Paltrow a jej odlúčený manžel Chris Martin. Dvojica sa vraj postarala o to, že vyhľadala pomoc v závislosti od alkoholu a drog.

Stalo sa to údajne v roku 2014 na halloweenskej párty Kate Hudsonovej, kde Lily Allen upadla do bezvedomia. Bol to práve spevák Chris Martin, kto Allenovú priniesol domov a nechal jej na stole odkaz, aby sa mu ozvala, keď sa dá dokopy.

„On a Gwyneth sa práve rozišli, ale boli spolu v Los Angeles a pracovali na tom ich uvedomelom oddelení sa, ako to nazývali v médiách. Požiadali ma, aby som prišla na nedeľňajší obed,“ opísala zážitok Lily Allen. „Nebolo mi veľmi do reči, ale on a Gwyneth ma spojili s ich manželským poradcom,“ pokračovala v spomienkach A­llen.

„Nešla som tam síce, ale bol to pre mňa budíček. Kopanec, ktorý som potrebovala. Uvedomila som si, že som chorá,“ opísala v knihe speváčka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #problém #drogy #Gwyneth Paltrow #memoáre #Lily Allen #Chris Martin

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...