Takto sme vojvodkyňu Meghan ešte nevideli! Zvŕta sa v kuchyni za hrncami

Vojvodkyňa Meghan sa od májovej svadby s pricom Harrym naplno pustila do plnenia svojich povinností v pozícii členky kráľovskej rodiny.

18.09.2018 09:55
debata (7)

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, sa spolupodieľala na vzniku kuchárskej knihy „Together: Our Community Cookbook“, pričom išlo o jej prvý samostatný charitatívny projekt. Zavítala do komunitného centra „Hubb Community Kitchen“ v Londýne, kde sa zapojila spolu s miestnymi ženami do prípravy rôznych receptov.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, sa... Foto: SITA/AP, Jenny Zarins
meghan Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, sa spolupodieľala na vzniku kuchárskej knihy "Together: Our Community Cookbook", pričom išlo o jej prvý samostatný charitatívny projekt.

Ako uviedol na svojej stránke Kensingtonský palác, v knihe sa celkovo nachádza 50 receptov. Kniha má byť oslavou toho, ako dokáže varenie spájať ľudí. Ide o recepty žien, ktoré prežili požiar vo výškovej budove Grenfell Tower v júli 2017. Kensingtonský palác zverejnil okrem záberov aj video z prípravy receptov.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, sa... Foto: SITA/AP, Jenny Zarins
Meghan Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, sa spolupodieľala na vzniku kuchárskej knihy "Together: Our Community Cookbook", pričom išlo o jej prvý samostatný charitatívny projekt.

„The Hubb Community Kitchen“ je otvorená kuchyňa pre ľudí, ktorí prišli pri požiari Grenfell Tower o svoje domovy. V spoločnosti iných ľudí si tu môžu pripraviť teplé jedlo pre seba a svoju rodinu. Vo videu sú zverejnené aj výpovede žien, ktoré uvádzajú, že spoločné varenie je pre nich radosťou, pri ktorej sa zároveň môžu podeliť o svoje radosti aj trápenia.

Meghan prvý raz toto miesto navštívili v januári 2018, následne sem pár razy zavítala aj súkromne. Nápad ju nadchol a rozhodla sa mu práve takýmto spôsobom pomôcť. Prevádzka kuchyne bude podporená aj z výťažku z predaja spomínanej kuchárskej knihy. V úvode knihy vojvodkyňa napísala: „S touto kuchyňou som sa okamžite cítila spojená. Ide o miesto, kde sa ženy môžu spoločne smiať, smútiť či variť.“

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, sa...
Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, sa...
+3Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, sa...
7 debata chyba
Viac na túto tému: #kuchyňa #kuchárska kniha #vojvodkyňa Meghan

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...