Affleckova blond ex sa tešila z ceny Emmy, Ben stále bojuje

Udeľovanie cien Emmy si nenechala ujsť ani producentka Lindsay Shookus (38), niekdajšia partnerka herca a režiséra Bena Afflecka.

19.09.2018 00:00
debata

Program, pod ktorý je podpísaná aj ona, Saturday Night Live, získal prestížne ocenenie. Pekná blondínka si tak spolu s kolegami usmiata a spokojná zapózovala pred fotografmi na pódiu. Saturday Night Live získala ocenenie Emmy v kategórii „Zábavná skečová šou“.

Tím okolo relácie  "Saturday Night... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Lindsay Shookus Tím okolo relácie "Saturday Night Live." s cenou Emmy. Lindsay Shookus stojí vpravo.

Na túto príležitosť zvolila neutrálnu čiernu farbu šiat, blond vlasy si nechala vyčesané dohora. Štíhlej postavičke Shookusovej táto voľba pristala.

Televízna a internetová celebrita Poppy...
Herečka Issa Rae v kreácii od Very Wangovej.
+69Herečka Claire Foy v kreácii Calvin Klein by...

Zatiaľ, čo ona sa zabávala spolu s kolegami počas udeľovania Emmy, jej niekdajší partner je ešte stále na liečení. O jeho boji sa rozhovoril pre magazín „Entertainment Tonight“ jeho mladší brat, držiteľ Oscara Casey Affleck. Alkohol sužuje celú ich rodinu, nielen Bena.

„Alkoholizmus má veľký dopad nielen na človeka, ale aj na jeho rodinu. Pokúša sa to dostať pod kontrolu pre svoje deti a ich matku, aj sám pre seba,“ opísala Casey Affleck v rozhovore Benov boj. Hoci sú Ben a Jennifer garner oficiálne od seba, stále sa jeden o druhého zaujímajú. Spája ich predovšetkým starostlivosť o ich tri spoločné deti.

„Ben je závislý od alkoholu. Tento problém majú aj moji starí rodičia. Môj otec je alkoholik, ale už 30 rokov je čistý. Ja som čistý 6 rokov,“ prezradil Casey, ktorý dúfa, že neľahký zápas jeho brata nepoloží na kolená. „Má našťastie možnosť aj čas na to, aby si doprial pauzu a potom vykročil správnym smerom.“

Ako dodal, na alkoholika nie je pekný pohľad. „Ale na druhej strane, nie je to niečo, za čo by sa mal navždy hanbiť. Je dobre, že je tu niekto, kto sa oňho stará.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #Ben Affleck

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...