Dara Rolins pre Pravdu: Narodila som sa pre šoubiznis, nič neľutujem!

Speváčka Dara Rolins nikdy vo svojom živote neoľutovala, že vstúpila do sveta šoubiznisu. Súkromie si vraj ustrážiť vie a delí sa len o to, o čo chce. A ako vychováva dcéru Lauru? To všetko prezradila pre Pravdu.

19.09.2018 00:00
debata (18)
Speváčka Dara Rolins uviedla nový parfum a... Foto: AVON
Dara Rolins Speváčka Dara Rolins uviedla nový parfum a stavila na nečakaný princeznovský look.

Na nedávnom krste parfumu sa známa speváčka objavila v princeznovských šatách s tylovou sukňou a podľa mnohých vyzerala priam zázračne. Pre Pravdu prezradila, že práve to ju najviac na živote ženy baví – schopnosť premeny. Ešte viac si ju vraj užíva vďaka svojej profesii a životu v šoubiznise. Držať krok s dobou ju nevyčerpáva.

„Vnímam to ako veľmi prirodzenú vec. Baví ma to. Ja som sa naozaj narodila pre šoubiznis, som o tom presvedčená. Ani jeden deň v mojom živote som si nepovedala, že to chcem odložiť, odhodiť, zmeniť. Aj keď už idem na javisko po milióntykrát, tak tam idem s pocitom, že sa dnes stane niečo iné, niečo nové. A vždy sa mi to potvrdí,“ uviedla pre Pravdu vo videorozhovore speváčka.

V poslednom čase sa výdatne rozoberalo jej súkromie, najmä pre rozchod s raperom Rytmusom. Dara Rolins je však presvedčená, že má komnaty, kam nikoho z verejnosti nevpustí a daň v súkromí pre svoju mediálnu slávu neplatí. „Je to presne o tom, kam ľudí pustíte. Veľa vecí dávam von, o veľa veciach rozprávam a o mnohé sa delím – rada a dobrovoľne. Ale potom je priestor, kam nikoho nepustím a týka sa len mňa, mojej rodiny, mojich lások, mojej dcéry aj mojej hudby,“ skonštatovala.

Pre Pravdu speváčka tiež prezradila, že dcéra Laura, ktorá má Dara Rolins s hudobníkom Matějom Homolom, je pre ňu pravdepodobne najdôležitejší človek. Snaží sa vychovávať ju slobodne, ale zároveň jej dopriať pocit výnimočnosti. Viac si pozrite v našom videu, kde rodáčka z Bratislavy na túto tému tiež hovorí.

Speváčka Dara Rolins uviedla nový parfum a...
Speváčka Dara Rolins (vľavo) uviedla v...
+19Moderátorka Ada Straková.

© Autorské práva vyhradené

18 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #dcéra #súkromie #šoubiznis #Dara Rolins #videorozhovor

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...