Bieber hral svojej láske pred sídlom kráľovnej! Ale svadbu stále taja

Kanadský spevák Justin Bieber si na prekvapenie svojich fanúšikov počas návštevy Londýna zahral na gitare na ulici pred Buckinghamským palácom.

19.09.2018 17:00
Modelka a dizajnérka Hailey Baldwin na... Foto: ,
Modelka a dizajnérka Hailey Baldwin na prehliadke v Londýne.
debata (1)

Bieber zahral dve skladby na akustickej gitare svojej priateľke, americkej modelke Hailey Baldwinovej. Nečakanému mini-koncertu sa prizerali desiatky fanúšikov, Baldwin si Biebera hrdo natáčala na mobil.

Spevák zahral svojej milej skladbu Cold Water, ktorú nahral v spolupráci s americkou elektronickou formáciou Major Lazer a dánskou speváčkou MO, a následne pridal ešte pesničku Fast Car od americkej speváčky Tracy Chapman.

Minulý týždeň sa začali množiť špekulácie, že Baldwin a Bieber sa tajne zosobášili, keďže ich videli spolu na súde v New Yorku.

„Rozumiem, z čoho vznikli tieto dohady, ale ešte nie som vydatá,“ dementovala to Baldwin na Twitteri, zakrátko však tento príspevok z jej twitterového účtu zmizol.

Keď si v pondelok tieto dohady novinári overovali u herca Aleca Baldwina, ktorý je modelkiným strýkom, uviedol, že párik je už zosobášený. „Proste sa len tak schytili a vzali sa,“ povedal herec.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Justin Bieber #buckinghamský palác #dohady #Hailey Baldwin

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....