Vojvodkyňa Meghan potrebovala podporu najbližších! Do Londýna prišla jej mama

Pred pár dňami uzrela svetlo sveta kuchárska kniha „Together: Our Community Cookbook“, na ktorej vzniku sa spolupodieľala aj vojvodkyňa Meghan.

21.09.2018 10:00
Meghan Foto: ,
Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu v spoločnosti matky, Dorie Ragland a princa Harryho na recepcii v Kensingtonskom paláci po vydaní knihy „Together: Our Community Cookbook“.
debata

Išlo o jej prvý samostatný charitatívny projekt, v ktorom sa zamerala na pomoc ženám z komunitného centra „Hubb Community Kitchen“ v Londýne, v ktorom našli útočisko po ničivom požiari v Grenfell Tower.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu v spoločnosti... Foto: SITA/AP, Ben Stansall
Meghan, Harry Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu v spoločnosti matky, Dorie Ragland a princa Harryho na recepcii v Kensingtonskom paláci po vydaní knihy „Together: Our Community Cookbook“.

Po vydaní knihy sa konala na záhrade v Kensingtonskom paláci slávnostná recepcia, ktorej hviezdou bola práve 37-ročná vojvodkyňa zo Sussexu. Po jej boku bol, ako vždy, princ Harry. Ale prekvapením bola prítomnosť jej mamy, Dorie Ragland, pre ktorú išlo o prvé verejné vystúpenie v spoločnosti svojej dcéry od májovej svadby. Pre Meghan bola recepcia viditeľne dôležitou udalosťou, na ktorej chcela mať po boku svojich najbližších ako oporu.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu v žien, s ktorými...
Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu v spoločnosti...
+4Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu v spoločnosti...

Prítomnosť jej mamy bola milým prekvapením, bola to práve Doria, ktorá hostí pobavila svojou bezprostrednosťou, keď povedala: „Zdravím vás, som Meghanina mama.“ Počas recepcie sa snažila byť dcérinou oporou, zatiaľ, čo princ Harry sa držal skôr v ústraní a nechal „zažiariť“ svoju manželku.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, na recepcii v... Foto: SITA/AP, POOL
Maghan Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, na recepcii v Kensingtonskom paláci po vydaní knihy „Together: Our Community Cookbook“.

Doria Ragland stále žije v Los Angeles, kde pracuje ako sociálna pracovníčka. Britské médiá však už pred časom špekulovali o možnosti, že sa už čoskoro presťahuje do Londýna, aby bola bližšie pri svojej dcére.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #Doria Ragland

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...