Z plaviek do romantických mini šiat! Ivanovičová svoje sexi nohy veru neschováva

Športoví manželia Ana Ivanovičová a Bastian Schweinsteiger aktuálne síce žijú v prvom rade rodičovskými povinnosťami, čas na romantiku vo dvojici si však nájdu.

23.09.2018 00:00
debata (1)

V marci sa manželia dočkali svojho prvého potomka, ktorý prišiel na svet v Chicagu, v aktuálnom pôsobisku slávneho nemeckého futbalistu. Chlapček rastie ako z vody a o zábery z materskej dovolenky sa srbská tenistka pravidlne delí aj so svojimi fanúšikmi na Instagrame, ktorých má 1,5 milióna. 30-ročná tenisová kráska neprestala žiť športom ani po pôrode a cvičiť začala takmer okamžite.

View this post on Instagram

Dinner time!

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

Aj to je dôvod, prečo sa do pôvodnej formy dostala expresne rýchlo a jej štíhle telo akoby si na nedávne tehotenstvo už ani nepamätalo. Pred časom sa pekná hnedovláska, ktorá roky patrila k najkrajším zjavom na tenisových kurtoch, pochválila záberom v bikinách. Usmiata na ňom pózovala na fotogenickej pláži vo veselých pruhovaných bikinách.

View this post on Instagram

Can’t believe summer is almost over

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

O pár dní na to sa záberom svojej sexi manželky pochválil na svojom Instagrame sám Schweinsteiger. Fanúšikom ponúkol záber z ich večerného rande. Bikiny Ivanovičová vymenila za romantické mini šaty posiate bielymi kvvietkami, v ktorých predviedla svoje štíhle nohy. Usmiaty pár si zapózoval rovno na nočnej ulici.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ana Ivanovičová #Bastian Schweinsteiger

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...