Iba 14-ročná Meghan na školskom videu! Takto sebavedomo reční na pódiu

Vystúpenia pred ľuďmi vojvodkyni Meghan nerobili problém ani ako žiačke na škole, pozrite si, ako sa prihovárala z pódia spolužiakom v roku 1995.

25.09.2018 00:30
Maghan Foto: ,
Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu na recepcii v Kensingtonskom paláci po vydaní knihy „Together: Our Community Cookbook“.
debata

Na internete aktuálne koluje video z čias, kedy bola vojvodkyňa Meghan ešte len žiačkou školy „Immaculate Heart Middle School“. V roku 1995 stála ako 14-ročná na pódiu pred ostatnými a prihovárala sa svojim špolužiačkam. A hoci ako 14-ročná ešte netušila, aké výzvy jej život prinesie, už vtedy pôsobila nielen sebavedomo, ale aj presvedčivo. Udržiavala očný kontakt so svojím publikom a jej slová zneli veĺmi zrozumiteľne a jasne.

Okrem iného vo svojom prejave opísala, ako sa počas rokov štúdia so svojimi slupužiakmi vyvíjala aj to, že k planéte majú nejakú zodpovednosť. „Dnes sme tu, aby sme oslávili ukončenie nášho krátkeho času prežitého na Immaculate Heart Middle School. Pred dvoma rokmi sme sem prišli ako mladé dievčatá, trocha ustráchané a trocha ohromené z našej novej školy aj z toho, čo nám prinesie budúcnosť. Dnes sme hrdé a sebavedomé mladé ženy, ktoré sa nachádzajú na ceste na strednú školu,“ povedala.

Nasledovalo poďakovanie slovami: „Je toho tak veľa, za čo môžeme byť vďačné.“ Meghan v tejto časti svojej reči prejavila vďaku nielen rodičom, ale aj učiteľom za ich trpezlivosť a podporu v priebehu dvoch rokov štúdia na spomínanej škole.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #škola #vojvodkyňa Meghan #žiačka

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...