Bolek Polívka bol úžasný, teší sa Kuly z Desmodu. Pozrite si klip, v ktorom hral!

Klip ku skladbe Vŕba kapely Desmod o medziľudských vzťahoch sa nakrúcal v Prahe a okolí.

27.09.2018 00:00
Bolek Polívka Foto:
Mário "Kuly" Kollár a Bolek Polívka počas nakrúcania klipu k skladbe Vŕba.
debata

Režíroval ho Tomáš Krejčí, kameru má na konte Nina Ščamborová. Okrem Bolka Polívku v ňom účinkujú Anna Machačová, Henrieta Hornáčková, Prokop Pršala a Jiří Synek.

"Režisér Tomáš Krejčí je veľmi fajn človek. Točili sa interiéry aj exteriéry. Tomáš vymyslel scenár a nám sa páčil. Otec má dcéru, ktorú vychováva sám a tá dcéra sa jedného dňa vydá. On s ňou zdieľa všetky radosti aj starosti. Ale ona mu zrazu zmizla zo života, vydala sa, založila so svoju rodinu a odišla preč. Tak otec stratil svoju „bútľavú vŕbu“, ktorej mohol povedať všetko a ktorej dôveroval. No a má to krásnu pointu. Otec si splnil sen, o ktorom snívali so svojou dcérou už dávno…“ hovorí o klipe Mário „Kuly“ Kollár.

V klipe „Vŕba“ si zahrali aj všetci členovia skupiny Desmod. Novým klipom oslavujú prvé výročie vydania albumu Molekuly zvuku, z ktorého sú úspešné single „Máj“, „Anjel“, „Chýbanie“ a „Nevrav mi aký som“. Text k skladbe „Vŕba“ napísal Vlado Krausz a hudbu zložil klávesák Desmodu Martin Cibulka.

Bolek Polívka a kapela Desmod počas nakrúcania...
Mário "Kuly" Kollár a Bolek Polívka počas...
+2Bolek Polívka v klipe ku skladbe Vŕba.

"Je to krásna myšlienka a krásne natočené. Klip je akýmsi vyvrcholením celého úspešného snaženia a oslava prvého roku albumu Molekuly zvuku. Nakrúcanie bolo vynikajúce, nikto na nikoho netlačil, bolo to cool a príjemné. Bolek aj všetci herci boli úžasní. Tento tím nás nakopol, že chceme točiť klipy aj k viacerým singlom,“ dodáva Mário „Kuly“ Kollár.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bolek Polívka #Desmod

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...