Všetko najlepšie môjmu prezidentovi! Catherine Zeta-Jones je ale romantička

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas oslavujú narodeniny v spoločný deň - 25. septembra.

27.09.2018 08:40
Waleská rodáčka Catherine Zeta Jones v róbe... Foto: ,
Waleská rodáčka Catherine Zeta Jones.
debata

Krásna tmavovláska prišla na svet v roku 1969, jej manžel o 25 rokov skôr. 49-ročná herečka nezabudla svojmu manželovi zablahoželať ani na Instagrame, na ktorom je pomerne aktívna a má 1,6 milióna fanúšikov.

Na Instagram „zavesila“ video, ktoré je popretkávané čierno-bielymi zábermi jej manžela aj jej, pričom z úst Marilyn Monroe znie slávna pieseň „Happy Birthday“, ktorú herečka v roku 1962 spievala americkému prezidentovi Johnovi F. Kennedymu.

Vo videu, ktoré zostrihala Catherine Zeta-Jones, sú zábery z filmu Americký prezident, v ktorom si zahral jej manžel v roku 1995 spolu s Annette Beningovou. K videu napísala: „Všetko najlepšie môjmu prezidentovi“.

18 rokov žijú slávni herci v manželstve, vychovali dve spoločné deti, dcéru a syna. V roku 2010 ochorel Douglas na rakovinu, o čosi neskôr zverejnila Zeta-Jones , že trpí bipolárnou poruchou. Navyše, Douglasov syn z prvého manžestva, Cameron, putoval do väzenia kvôli obchodovaniu s drogami. Spoločne toho ako manželia prekonali naozaj dosť, aj vážnu krízu a istý čas žili oddelene. Ich láska však dostala ďalšiu šancu a momentálne sa prezentujú ako spokojný pár.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Douglas #Catherine Zeta-Jones

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...