Ešte krajšia ako jej slávna mama! Gwyneth Paltrow má doma takúto tínedžerku

O tom, že oscarová herečka Gwyneth Paltrow je nádherná žena, niet pochýb.

28.09.2018 00:00
debata

Jej nežná tvár a útla postavička v minulosti očarovala Brada Pitta aj Bena Afflecka, s ktorými tvorila pár. Najdlhší vzťah však prežila 45-ročná Gwyneth so svojím exmanželom, spevákom kapely Coldplay, Chrisom Martinom. Práve s ním vychovávala dve ratolesti, dcéru Apple (14) a syna Mosesa (12). Z času na čas sa spoločnými zábermi s ratolesťami pochváli aj na svojom Instagrame.

View this post on Instagram

Happy #nationaldaughtersday Apple Martin, it’s like i conjured you from a dream, you make my life.

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Dcéra Apple Martin žiari na fotografii po boku svojej slávnej mamy opäť. 14-ročná tínedžerka už nie je malým dievčatkom, čo dokazuje aj záber. Modrooká Apple má jemne narúžované pery, namaľované oči a pekne upravené obočie. O jej podobe s Gwyneth niet pochýb, nežnú krásu zdedila práve po nej, i keď jej vlasy sú o čosu tmavšie.

Chris Martin a Gwyneth Paltrow ohlásili odlúčenie pred štyrmi rokmi, rozvod dvojica ukončila v roku 2016. Ich manželstvo vydržalo dlhých desať rokov, Gwyneth Paltrow v talkshow Stephena Colberta zdôraznila, že Chris Martin je pre ňu ako brat, s ktorým si skvelo rozumie. Obaja sú už spokojní v iných vzťahoch – mužom po boku Gwyneth je producent a scenárista Brad Falchuk (46), Chris Martin radní s herečkou Dakotou Johnsonovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Gwyneth Paltrow

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...