To je zmena! Z Dračej kráľovnej z Hry o tróny je nová žena, pozrite sa

Nakrúcanie azda najslávnejšieho seriálu súčasnosti sa skončilo. Jeho herci sa v rozhovoroch rozplývajú nad tým, aká úžasná skúsenosť to bola. A niektorí menia imidž. Akoby sa rozlúčili s partnerom.

29.09.2018 00:00
debata

To je prípad britskej herečky Emilie Clarkeovej – predstaviteľky Dračej kráľovnej, ktorá sa s divákmi v úspešnom projekte HBO stretávala od začiatku až do samého konca. Hoci v súkromí bola Clarke tmavovláska, maskéri ju pravidelne menili na ženu s dlhými extra svetlými blond kaderami.

Na svetlý odtieň neskôr prešla herečka aj v súkromí, pravdepodobne aj preto, aby sa skrátili hodiny úprav, ktoré trávila pri nakrúcaní populárneho seriálu. Dnes je však všetko znovu inak.

Herečka Emilia Clarke na premietaní filmu Solo:... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Emilia Clarke Herečka Emilia Clarke na premietaní filmu Solo: A Star Wars Story v New Yorku.

Clarke na svojom Instagrame zverejnila záber s novým účesom. Poriadny kus vlasov šiel dolu a herečka má kratučkú strapatú šticu s medovými a hnedými odleskami.

Inšpiráciou jej údajne boli časy, keď spolu tvorili pár herečka Gwyneth Paltrow a Brad Pitt. Vtedy táto hollywoodska dvojica nosila aj podobný účes. A práve ním sa inšpirovala aj jej dvorná kaderníčka Jenny Cho. Výsledok je už známy. Vy môžete zahlasovať, čo naň hovoríte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #účes #zmena #Emilia Clarke #Hra o tróny

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....