MC Erik je už v chomúte! Pozrite sa na jeho nevestu, mladšiu o 20 rokov

Hviezda 90-tych rokov, Erik Aresta, ktorého fanúšikovia poznajú ako MC Erika, dlhodobo žije v Prahe.

28.09.2018 16:00
MC Erik Foto:
Erik Aresta alias MC Erik na aktuálnej fotografii.
debata

A tu sa aj oženil. Jeho vyvolenou sa stala 26-ročná dídžejka Veronika. Svadobnou fotografiou sa pochválil sám spevák a dídžej na svojom facebooku. Aresta zverejnil fotografiu, na ktorej svoju nevestu nežne bozkáva, ona jemne nakláňa hlavu, pričom v rukách drží svadobnú kyticu.

Arestova manželka sa po jeho boku sporadicky objavovala aj na niektorých podujatiach. Pred rokom si spolu s ním zapózovala počas krstu CD-čka „We love the 90“. Spevák a dídžej v septembri oslávil 47. narodeniny, jeho „polovička“ je tak od neho mladšia o 20 rokov.

Spevák Erik Aresta alias MC Erik s Veronikou,... Foto: Profimedia
Spevák Erik Aresta alias MC Erik s novou priateľkou. Spevák Erik Aresta alias MC Erik s Veronikou, ktorú si už zobral za manželku.

Erik Aresta, rodák z Rimavskej Soboty, momentálne žije v Prahe, kde pôsobí aj ako dídžej. „Robím už niekoľko rokov dídžeja v Prahe a dokonca aj tu ma ľudia stále spoznávajú. Je to síce skôr sporadické, ale veľmi sympatické, keď niekto príde a opýta sa, či sa môže so mnou odfotiť, že ma kedysi počúval a vyrastal na mne. Niektorí dokonca tvrdia, že som sa vôbec od tých 90. rokov nezmenil,“ povedal pred časom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #MC Erik #Erik Aresta

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....