Vojvodkyňa Kate má po materskej! Jej kalendár sa už začína plniť

Manželka princa Williama sa po pôrode ich tretieho potomka, princa Louisa, na verejnosti ukazovala zriedka, čo sa oficiálnych podujatí týka.

29.09.2018 14:00
Kate, vovjodkyňa z Cambridge po boku svojho... Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge v kreácii Alexander McQueen.
debata (5)

Princ Louis prišiel na svet 23. apríla a už vtedy sa počítalo s tým, že vojvodkyňa Kate sa k svojim kráľovským povinnostiam vráti po šiestich mesiacoch.

Jej prvý jesenný oficiálny termín už zverejnil aj Kensingtonský palác. 2. októbra zavíta na návštevu centra Sayers Croft, v ktorom môžu mestské deti spoznávať vidiecky štýl života. Okrem toho ju čaká aj kráľovská svadba, 12. októbra sa pred oltár postaví princezná Eugenie (28) a jej snúbenec, Jack Brooksbank. Svadba sa uskutoční vo Windsore.

Oslavy 100. výročia kráľovského letectva si... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
Oslavy 100. výročia kráľovského letectva si boli pozrieť - zľava: Princ Charles, Princ Andrew, vojvodkyňa Camilla z Cornwallu, britská kráľovná Alžbeta II., vojvodkyňa zo Sussexu Meghan, princ Harry, princ William, vojvodkyňa z Cambridge K Oslavy 100. výročia kráľovského letectva si boli pozrieť - zľava: Princ Charles, Princ Andrew, vojvodkyňa Camilla z Cornwallu, britská kráľovná Alžbeta II., vojvodkyňa zo Sussexu Meghan, princ Harry, princ William, vojvodkyňa z Cambridge Kate.

Vojvodkyňa Kate si síce uplynulé mesiace užívala materskú dovolenku, ale mohli sme ju vidieť napríklad na májovej svadbe princa Harryho. Po krste princa Louisa sa Kate v júni objavila po boku manželka aj na oficiálnych oslavách 100. výročia vzniku Kráľovského letectva (RAF). Spolu s manželom či po boku vojvodkyne Meghan sa zároveň ukázala aj na Wimbledone, v tomto prípade však nešlo o oficiálne vystúpenie.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Kensingtonský palác

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...