Gwyneth Paltrow sa vydala! Veľkolepá svadba plná top hviezd Hollywoodu

Už počas týždňa priniesol magazín People informáciu, že oscarová hviezda Gwyneth Paltrow sa cez víkend postaví pred oltár.

30.09.2018 08:27
Herečka Gwyneth Paltrow prišla v róbe Ralph &... Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow.
debata

A tak sa aj stalo. 46-ročná hollywoodska hviezda povedala „áno“ scenáristovi a producentovi Bradovi Falchukovi (47). Zásnuby oslávila dvojica, ktorá tvorí pár od roku 2014, v apríli na párty v Los Angeles v spoločnosti množstva hviezdnych priateľov.

Obrad sa konal v sobotu v sídle speváčky v Hamptons na Long Islande, neďaleko New Yorku. Medzi hviezdnymi hosťami sa objavili Robert Downey Jr s manželkou Susan Downey, Jerry Seinfeld s manželkou Jessicou Seinfeld, Steven Spielberg s manželkou Kate Capshaw či Benji Madden s manželkou Cameron Diaz. Exmanžel herečky, Chris Martin, na svadbe pravdepodobne nebol, ako uvádzajú americké médiá, len dve hodiny pred obradom vystupoval na koncerte v New Yorku. Pred oltár sa dvojica postavila po štyroch spoločných rokoch.

Herečka Gwyneth Paltrow a jej snúbenec Brad... Foto: Profimedia
Gwyneth Paltrow a jej snúbenec Brad Falchuk Herečka Gwyneth Paltrow a jej snúbenec Brad Falchuk na archívnom zábere.

Sídlo v Hamptons si Paltrow kúpila ešte s bývalým manželom v roku 2006 za 5,4 milióna dolárov. Ako informuje Daily Mail, svadba sa konala v záhrade, kde bolo rozložených niekoľko veĺkých bielych stanov, v ktorých sa konala následná párty. Večer pred udalosťou sa ešte konala predsvadobná večera, na ktorej boli okrem budúcich manželov prítomní aj priatelia dvojice, aj táto udalosť prebehla v Hamptons a hostiteľom bol Jerry Seinfeld.

Paltrow bola v rokoch 2003 – 2016 vydatá za anglického hudobníka Chrisa Martina, s frontmanom kapely Coldplay má 14-ročnú dcéru Apple a 12-ročného syna Mosesa, odlúčenie ohlásili v roku 2014. Predtým tvorila herečka pár napríklad s Bradom Pittom či s Benom Affleckom.

Štyridsaťšesťročný Falchuk má tiež dve deti – Brodyho a Isabellu z manželstva so Suzanne Bukinikovou, s ktorou sa rozviedol v roku 2013.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Gwyneth Paltrow #Brad Falchuk

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...