Rozchod s manželkou by som bral ako životnú prehru, hovorí Robo Opatovský

Novinkou "Navždy" spevák Robo Opatovský vzdáva hold skutočnej láske. Takej, ktorá dokáže prekonávať problémy, robiť kompromisy, a vydrží niekoľko desiatok rokov.

02.10.2018 10:00
debata

Podľa Roba totiž v súčasnom svete tento druh citu akosi chýba.

„Často počúvam, ako ľudia vzdávajú boj o lásku, nie sú trpezliví, nesnažia sa hľadať kompromisy. Dnes je rýchla doba a mám pocit, že sa to premieta aj do vzťahov. Je veľmi smutné, že pri malej kríze to ľudia vzdávajú a odchádzajú od seba. Skladbou "Navždy“ vzdávam hold vzťahom, ktoré vydržia spolu 20, 30, dokonca 40 rokov! Prekonávajú spolu prekážky. Netešia sa len z krásnych chvíľ, ale stoja pri sebe aj v ťažkých obdobiach. V dobrom aj v zlom, až kým nás smrť nerozdelí – tak to vidím ja. Pre mňa je zaväzujúce to, že som mojej manželke sľúbil lásku na celý život. Možno som v tomto staromódny, ale bral by som to ako životnú prehru, ak by som sa zachoval inak, ako som 9.5. 2009 sľúbil,“ vysvetľuje Robo Opatovský.

Robo Opatovský počas nakrúcania klipu ku... Foto: archív Roba Opatovského
Robo Opatovský Robo Opatovský počas nakrúcania klipu ku skladbe "navždy", ktorý vznikal v Skalici.

Text k pesničke tentoraz Robovi napísal Juraj Žák, hudbu si zložil sám a po prvý raz pri jej dotváraní spolupracoval s klaviristom a producentom Rolandom Kánikom. V skladbe sa svojim krásnym hlasom blysne aj mladá speváčka Doris. Skladba už má aj videoklip. Ústrednými postavami v ňom sú dvaja mladí ľudia v "svadobnom“. Nakrúcal sa v krásnej historickej Skalici, kam sa Robo nedávno presťahoval.

„Keď som sa usadil v Skalici, navštívil som veľa zaujímavých miest, ktoré toto mesto a jeho okolie ponúka. Úžasná Rotunda svätého Juraja z 11-ho storočia, takisto Baťov kanál, v neďalekých Kopčanoch je dych berúca kaplnka svätej Margity Antiochijskej z 9-ho storočia, je toho naozaj veľa na obdivovanie. Tu všade sme točili so Sandrou a Samom, ktorí sú manželia, majú spolu dieťa a sú šťastní, čo je na ich vidieť. Výborne vyzerali na kamere, boli prirodzení… Preto som si ich vybral do môjho klipu,“ uzatvára Robo Opatovský

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robo Opatovský #Navždy

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...