Dúfam, že ma nepošle prezliecť sa! Z koho má Drobná túto obavu?

Móda je veľkou súčasťou toho, čo robíme, priznáva speváčka Emma Drobná. Aj ona si uvedomuje, že za roky od vstupu do šoubiznisu sa zmenila.

01.10.2018 15:02
debata
Štylistka Zuzana Kanisová (vpravo) a speváčka... Foto: Aupark
Štylistka Zuzana Kanisová (vpravo) a speváčka Emma Drobná. Štylistka Zuzana Kanisová (vpravo) a speváčka Emma Drobná.

Víťazka speváckej šou Superstar sa nedávno objavila na premiére módneho dokumentu McQueen a pri tej príležitosti priznala aj to, že móda jej život ovplyvňuje. „Je veľkou súčasťou toho, čo robím. Ale nie vždy to riešim nejako extrémne. Akurát ma to len baví,“ uviedla pred kamerou Pravda TV Drobná.

Priznala, že aj ona si uvedomuje, ako musia súčasné hudobné hviezdy dbať na svoj imidž. Čím výraznejší, tým lepšie. „Ľudia to chcú. Ide to ruka v ruke s tým, ako je kto populárny. Najmä v Amerike. Čím viac správí umelec okolo seba zmien, tým viac ho ľudia žerú. Ale ja osobne mám stále rada hudbu. Viacej ako niečo okolo toho,“ vysvetlila Drobná, ktorá často spolupracuje pri doladení imidžu so štylistkou Zuzanou Kanisovou.

Na premiérovom večera sa stretli bok po boku. Drobná so smiechom priznala, že má pred ňou rešpekt. „Vždy, keď niekde idem a ona tam má byť tiež, tak so sklopenými ušami čakám, či ma nepošle prezliecť,“ vyhlásila speváčka. Neposlala.

Drobná oblečená do čiernych minišiat, s výrazným líčením a vlasmi namokro začesanými dozadu si užila exkluzívnu premiéru novinky o známom britskom dizajnérovi, ktorého talent ohuroval svet a ktorý v roku 2010 spáchal samovraždu. Spolu s ňou aj ďalšie známe osobnosti. Galériu si pozrite nižšie, hore nájdete videorozhovor s víťazkou speváckej súťaže.

Speváčka Emma Drobná.
Štylistka Zuzana Kanisová.
+14Štylistka Zuzana Kanisová (vpravo) a speváčka...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #hudba #móda #dokument #Zuzana Kanisová #Emma Drobná #McQueen

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...