Dara Rolins: Všetci máme svoje trápenia a zlé dni

Slovenská speváčka Dara Rolins predstavila v pondelok podvečer v jednom z bratislavských kníhkupectiev svoj tretí diár Rok podľa Dary.

03.10.2018 08:40
Speváčka Dara Rolins je na akciách DOD už... Foto:
Speváčka Dara Rolins.
debata (2)

„Ako sa hovorí, do tretice všetko dobré, tak dúfam, že to tak bude aj v reálnom živote,“ povedala Rolins v úvode stretnutia s fanúšikmi a médiami.

Diár na rok 2019 prináša okrem klasického týždenného kalendária ďalšie exkluzívne fotografie známej speváčky doplnené obrázkami, receptami a autorskými textami. Okrem toho v ňom priaznivci známej interpretky nájdu tradične i zrkadielko, motivačné nálepky a papierovú kapsu na drobnosti v zadnej časti diára.

Samotná speváčka je z diára podľa vlastných slov veľmi šťastná. Teší ju najmä fakt, že fanúšikov a fanúšičky popri hudbe, ktorú tvorí, baví čítať aj jej slová. „Neobjavujem pritom nič nové, nič, čo tu ešte nikdy nebolo, sú to bežné veci, ktoré riešim ja, ty, vy… Niekedy nám však nejdú na jazyk a vtedy stačí, keď ich niekto pomenuje, definuje a my si povieme, presne toto som chcela povedať, ale nevedela som ako!,“ poznamenala obľúbená interpretka. „A možno je to niekedy aj taký návod k tomu, že aj my – ženy, ktoré stretávate na obálkach časopisov alebo vídate v televízii, sa občas trápime a sme úplne normálne, aj keď niektoré to nechcú priznať… Dnes sú navyše v trende sociálne siete a s nimi súvisiaca móda zakladajúca si na tom, že sme všetci dokonalí a iba šťastní a usmievaví. Tak presne to ma nebaví, pretože to nie je realita! Všetci máme svoje trápenia a zlé dni,“ zdôraznila Rolins, ktorá, ako priznala, diár sama plánuje používať.

„Určite ho budem všade nosiť so sebou. Je síce v prvom rade pre moje fanúšičky, no priznám sa, aj ten súčasný používam. Už ho mám vychytaný, doslova a do písmena. Vyzerá po tom roku strašne, stal sa z neho taký šalát, ale mám ho rada, už som si naňho zvykla. Aj na jeho veľkosť, pri ktorej som sa spočiatku obávala, či sa ženám zmestí do kabeliek. No keď tak, odporúčam kúpiť väčšiu kabelku, prípadne ruksak,“ zasmiala sa speváčka.

Ako zároveň avizovala, ani pri tretej edícii diárov sa zrejme nezastaví. „Už teraz môžem sľúbiť, že diár urobím zas. Že bude tretí, som vedela už pri tom druhom. Keď bol prvý, hovorili sme si, že uvidíme, či spravíme aj druhý, a keď už bol na svete druhý, bolo nám jasné, že bude aj tretí a štvrtý a piaty… Tak dúfam, že sa vám tá trojka bude páčiť, to bude napokon aj dôvod k tomu, aby som si teraz sadla a napísala ďalší,“ uzavrela Rolins.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Dara Rolins #diár

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....