Ben Affleck sa z liečebne vrátil ako Rambo! Aha, akým telom sa chváli na ulici

Ben Affleck (46) má za sebou neľahký mesiac, ktorý strávil na protialkoholickom liečení v jednom zo súkromných centier v Malibu.

02.10.2018 14:00
debata (1)

A pomaly sa vracia do normálneho života, fotografi ho zachytili na ulici v Los Angeles, počas toho, ako si vyšiel na stretnutie s kamarátom. V ruke držal pohárik s nápojom a so slamkou.

Bena Afflecka zachytili fotografi na jednej z... Foto: Profimedia
Ben Affleck Bena Afflecka zachytili fotografi na jednej z ulíc Los Angeles.

Ako vidieť na zverejnenom zábere, oscarový herec a režisér počas svojho pobytu v zariadení nezaháľal, čo sa jeho tela týka a v žltom tričku predviedol svaly ako jeho filmová postava, Batman. Práve minulý týždeň priniesli americké médiá správu, že Affleck sa obvavil v štúdiách spoločnosti Warner Bros. v Los Angeles a dokonca sa skloňovala možnosť, že sa k úlohe opäť vráti.

Počas víkendu si zašiel spolu so svojou exmanželkou, Jennifer Garnerovou a ich troma spoločnými deťmi – Violet (12), Seraphinou (9) a Samuelom (9) do kostola. Bola to práve Jenneifer Garner, kto ho pred mesiacom odviezol z jeho domu do liečebne, aby absolvoval v poradí už svoje tretie liečenie.

Začiatkom septembra jeho mladší brat, Casey, prezradil, že problém s alhoholom prenasleduje celú rodinu Affleckovcov. Mal s ním problém aj Casey, aj ich otec, ktorý však úspešne abstinuje dlhé desaťročia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #Ben Affleck #Batman #svaly #Casey Affleck

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...