Švédska princezná si zvyká na život na Floride! Ako jej to ide?

Už dva mesiace žije švédska princezná Madeleine (36) po boku manžela a ich troch detí - princeznej Leonore, princeznej Adrienne a princa Nicolasa na Floride.

03.10.2018 10:00
Princezná Madeleine Foto: ,
Princezná Madeleine počas krstu princeznej Adrienne.
debata

O svojom novom živote princezná ani kráľovský palác doposiaľ neinformovali, pred časom sa objavili fotografie paparazzov, ktoré zachytili kráľovskú rodinku v Miami na bicykloch v parku.

„Je to veľký krok pre rodinu s troma deťmi. Rodina sa na tento život práve aklimatizuje, učí sa organizovať si bežný deň, napríklad aj škôlky pre deti,“ opísala v oficiálnom vyhlásení Margareta Thorgren z tlačového oddelenia paláca. Manžel princeznej, Chris O'Neill, pracuje v rovnakom odvetví ako doposiaľ. „Už počas jeho pôsobenia v Európe mal pracovné povinnosti aj v USA, takže v tomto zmysle sa nič nezmenilo. Už dlhý čas pracuje po celej Európe aj v USA,“ znelo vo vyhlásení.

Presťahovanie rodiny na Floridu oznámil palác začiatkom augusta. "Rodina sa sťahuje na Floridu, pretože to bude dobré východiskové miesto pre obchodnú spoločnosť Chrisa O’Neilla a deti sú ešte v predškolskom veku,“ informovala vtedy hovorkyňa kráľovského paláca. Zatiaľ, čo manžel princeznej sa venuje svojím obchodom, ona zostáva pracovať pre nadáciu World Childhood Foundation.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Florida #Švédsko #princezná Madeleine

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...