Nevlastná sestra vojvodkyne Meghan v britskej televízii! Rukavica je hodená

Samantha Markle (53) sa smerom k Meghan a jej manželovi, princovi Harrymu, doposiaľ vyjadrovala skôr negatívne. Jej aktuálne vystúpenie preto prekvapilo.

04.10.2018 00:00
debata

Nevlastná sestra vojvodkyne Meghan, Samantha Markle (53), dorazila z USA do Londýna. Jej snahou bolo stretnutie s Meghan a rozhovor, ktorý by mal vyčistiť ich vzťah. Keďže zatiaľ k nemu nedošlo, predviedla sa Samantha aspoň na televíznej obrazovke – prijala pozvanie do šou Jeremyho Vinea.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu v spoločnosti... Foto: SITA/AP, Ben Stansall
Meghan Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu v spoločnosti matky, Dorie Ragland a princa Harryho na recepcii v Kensingtonskom paláci po vydaní knihy „Together: Our Community Cookbook“.

A hoci v minulosti sa na adresu Meghan vyjadrovala pomerne ostro, v aktuálnom rozhovore bol jej tón zmierlivejší a z jej úst zaznelo aj ospravedlnenie. „Toto mediálne šialenstvo bolo strašné. Myslím si, že našej rodine veľmi ublížilo a to si ani nedokážem predstaviť, aké zraňujúce to muselo byť pre moju sestru,“ opísala Samantha. Na otázku moderátora, či sa chce vojvodkyni Meghan a kráľovskej rodine ospravedlniť, odpovedala slovom. „Absolútne“.

53-ročná blondínka sa vyjadrila aj k osobe princa Harryho. „Je to dokonalý džentlmen, je vzdelaný a dovolím si povedať, že Meghan v ňom našla svojho princa.“

Samantha je v Londýdne už niekoľko dní, ale Meghan na jej výzvy, aby sa stretli, doposiaľ nereagovala. „Myslím si, že v rodinách sa občas dejú aj takéto veci, najmä v období chaosu, kedy sa ľudia zraňujú,“ opísala a dodala: „Aby som urobila krok dopredu, ospravedlňujem sa a naozaj si prajem, aby sa veci vyvíjali inak. Veľmi by som si želala, aby sme sa mohli porozprávať, ale nemyslím si, že sa to teraz udeje.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #Samantha Markle

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...