Adam Ďurica: Veľa ľudí zarába slušné peniaze a nie sú šťastní

Teraz som spokojný a chcem, aby to tak dlho zostalo, lebo keď je človek spokojný, tak je aj pokojný, hovorí Ďurica.

05.10.2018 00:00
Adam Ďurica Foto: ,
Spevák Adam Ďurica.
debata

Slovenský spevák a hudobník Adam Ďurica sa teší, že sa mu podarilo dokončiť album, ktorý by mal už čochvíľa uzrieť svetlo sveta a pripravuje dva novembrové koncerty Veselo a spolu v Bratislave a Košiciach s kolegami z Universal Music, kapelou Peter Bič Project a mladým hudobníkom Tomášom Buranovským, známym tiež pod pseudonymom BuranoWski.

"Teším sa na všetko, čo ma čaká… Tie koncerty budú skvelé, myslím, že v tomto prípade ani netreba riešiť, kto bude čo hrať, treba vymyslieť hlavne dobrý program, na ktorom sa ľudia zabavia, zatancujú si, zaspievajú a na chvíľku zabudnú na svoje stresy a blbosti, ktoré zažívajú každý deň vo svojich robotách. My sa zabávať určite budeme. Mám takú víziu, že by sme sa v niektorých songoch aj prepojili a prekvapivo jeden druhému zahosťovali. Možno to nemusí byť ani naša pesnička, ale akákoľvek obľúbená skladba, ktorá ten večer skrátka nakopne. Ja mám rád prekvapenia. Musíme si to ešte celé prejsť – kvôli nahrávaniu som sa totiž nemohol zúčastniť žiadnej session, len v septembri som odoslal album do výroby a celý mesiac bol zas šialene nabitý, hrali sme na vinobraniach a podobne. Najhoršie je, že keď ten september skončí, o chvíľu sú Vianoce, to je masaker. Ale dobrá hudba sa napokon robí rýchlo a ľahko,“ povedal Ďurica.

„Teraz som spokojný a chcem, aby to tak dlho zostalo, lebo keď je človek spokojný, tak je aj pokojný. Veľa ľudí zarába slušné peniaze a nie sú šťastní a sú ľudia, ktorí žijú skromne a sú veľmi spokojní, to sa mi páči. Ja som hlavne spokojný. Keď má človek dobrý pocit z toho, čo robí, musí to priniesť nejaký osoh, musí to prilákať ľudí. Keď niekto pečie úplne najlepší chlieb, musí mať zákazníkov, nemôže zostať bez povšimnutia. A keď človek robí, čo má rád, má potom aj viac energie, práca ho neunavuje, nelení sa mu ráno vstať a robiť veci, lebo ho to energeticky dobíja. A to chcem, aby mi vydržalo,“ poznamenal mladý rodák z Nitry.

Termíny koncertov Veselo a spolu:

  • 27. novembra – Ateliér Babylon, Bratislava
  • 28. novembra – Spoločenský pavilón, Košice
debata chyba
Viac na túto tému: #Adam Ďurica #Peter Bič Project

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...