Láska ako trám! Zamilovaná Bella s milencom si užívajú New York

Láska sa nevytratila. Hoci sa topmodelka Bella Hadid a spevák The Weeknd pred časom rozišli, napokon si znovu našli cestu k sebe.

04.10.2018 13:04
debata (1)
Spevák The Weeknd a jeho partnerka - modelka... Foto: Profimedia
Spevák The Weeknd a jeho partnerka - modelka Bella Hadid na záberoch z New Yorku. Spevák The Weeknd a jeho partnerka - modelka Bella Hadid na záberoch z New Yorku.

Dvojicu zachytili objektívy paparazzov v New Yorku, kde sa obaja vybrali na prechádzku a opustili brány hotela Four Seasons. Dvadsaťoseročný Kanaďan a o sedem rokov mladšia kráska, ktorá nedávno otvárala prehliadku Off-White s kamarátkou a kolegyňou Kendall Jennerovou, boli v dobrej nálade. Najmä Bella neskrývala srdečný úsmev a s niekoľkými paparazzmi sa aj pozdravila.

Modelka má za sebou pomerne náročných pár týždňov, keďže sa objavila na prehliadkach v Miláne, Paríži aj New Yorku. Týždne módy sa skončili v utorok prehliadkami Chanel a Louis Vuitton. Ani na jednej z nich však už Hadidovú módni fanúšikovia vidieť nemohli.

The Weeknd o svojej partnerke v minulosti naspieval aj niekoľko skladieb a ich vzťah bol vďačnou témou pre bulvár a médiá. Po nečakanom rozchode sa obaja partneri začali stretávať s novými polovičkami.

Pre Kanaďana to bola speváčka Selena Gomez. Ich vzťah však nevydržal ani rok a Gomez sa na krátku chvíľu vrátila k Justinovi Bieberovi. A The Weeknd našiel cestu opäť ku krásnej Belle.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #New York #The Weeknd #Bella Hadid

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...