Aj Paltrow podľahla ošiaľu slávy: Otec mi povedal, že sa správam ako blbec

Počas víkendu sa oscarová hviezda Gwyneth Paltrow (46) postavila po druhý raz pred oltár, jej manželom sa stal scenárista a producent Brad Falchuk (47).

05.10.2018 10:00
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow.
debata

Ich veľkému dňu sa prizerali aj pozvané hollywoodske hviezdy ako Robert Downey Jr., Steven Spielberg, Kate Capshaw či Cameron Diaz. Čerstvou vydatou pani je krehká blondínka necelý týždeň a o svojich pocitoch sa rozhovorila pre magazín Marie Claire.

„Istý čas som si myslela, že sa už nikdy nevydám. Mám svoje deti, tak načo? Ale potom som stretla tohto úžasného muža a kvôli nemu som začala premýšľať, až som dospela k záveru, že tento muž stojí za taký záväzok,“ povedala oscarová herečka pre spomínaný magazín. Dvojica tvorí pár od roku 2014.

V rozhovore sa však vrátila aj do svojej minulosti, kedy si zapomínala na svojho zosnulého otca, producenta a režiséra Brucea Paltrowa. Keď jej prvý úspech, ktorý v Hollywoode dosiahla, stúpol do hlavy, práve on jej prehovoril do duše, aby sa prestala správať ako hollywoodsky snob. „Ja som uverila tomu, že som hviezda,“ povedala herečka a dodala: „Otec mi povedal, že sa správam komicky, ako blbec. Mala som vtedy 27 rokov a svet sa točil okolo mňa. Zo všetkých strán som počúvala, aká som skvelá.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #svadba #Gwyneth Paltrow

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...