Tom Cruise svoju dcéru Suri nevidel roky! Dôvod? Nie je scientologička

V roku 2012 spoločná dcéra Cruisea a Holmesovej, Suri, putovala do starostlivosti matky, ale herec mal právo na pravidelné návštevy.

08.10.2018 04:00
Tom Cruise Foto: ,
Tom Cruise počas podujatia CinemaCon 2018.
debata (1)

Americký magazín US Weekly informuje, že herec Tom Cruise svoju dcéru Suri, z ktorej je už 12-ročná tínedžerka, nevidel roky. Podľa magazínu môže tráviť so svojou dcérou 10 dní do mesiaca, ale slávny hollywoodsky herec túto možnosť nevyužíva. Prečo? Lebo Suri nie je scientologička, informuje magazín.

Tom Cruise sa v roku 2012 rozviedol so svojou treťou manželkou, Katie Holmesovou, po šiestich rokoch manželstva. Spoločná dcéra Suri putovala do starostlivosti matky, ale Cruise mal právo na pravidelné návštevy. Cruise nebol na fotografiách s dcérou zachytený od roku 2013.

Katie Holmes spolu s dcérou opustili scientologickú cirkev, ale Tom jej zostal verný aj naďalej. Podľa kritika scientologickej cirkvi, Tonyho Ortegu, sú pre Cruisea jeho exmanželky, Katie Holmes ale aj Nicole Kidman, už od jeho spôsobu života veľmi vzdialené. „Katie aj Nicole sa od spoločnej minulosti s Tomom Cruiseom ‚odstrihli‘, žijú iné životy mimo tejto cirkvi, a pre neho sú jednoducho preč,“ cituje Ortegu US Weekly.

S predstaviteľmi tejto cirkvi Cruisea zoznámila jeho prvá manželka, herečka Mimi Rogers. Spolu s druhou manželkou, Nicole Kidmanovou, si herec adoptoval dve deti, Connora a Isabellu. Tie zostali po ich rozvode v roku 2001 žiť s otcom a boli súčasťou scientologickej cirkvi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Katie Holmes #Tom Cruise #scientológia

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...