Polívková vraj nie je typická žena, ale princezná Diana? Aspoň na chvíľu!

Česká herečka Anna Polívková sa nepovažuje za typickú ženu.

07.10.2018 00:00
Česká herečka Anna Polívková na zábere z... Foto:
Česká herečka Anna Polívková na zábere z fotenia kalendára Premeny.
debata

„Ja myslím, že mám v sebe veľa mužského elementu. Dokonca mi aj niekto hovoril, že u mňa je to také zaujímavé, ale že mňa každý vidí najprv ako človeka a až potom im napadne, že som vlastne aj žena,“ prezradila.

To má však podľa nej aj jednu výhodu. „Napriek tomu, že som mala vždy tie blonďavé vlasy, tak ma nikto nikdy nebral ako blondínu,“ uviedla.

Byť ženou ju napriek tomu baví a v žiadnom prípade by nemenila. „My ženy máme silnú intuíciu a ďalšie schopnosti, ktoré chlapi až tak nemajú. Občas som aj premýšľala, aké musí byť vlastne ťažké byť mužom… Som rada, že som si to mohla skúsiť aspoň vo filme (v komédii Po čom muži túžia, kde sa predstavila ako muž v ženskom tele, pozn. red.) a musím povedať, že by som nemenila,“ poznamenala sympatická herečka.

Dcéra známeho zabávača má však rada premeny nielen na plátne, ale aj pred objektívom a nedávno sa opäť zúčastnila na príprave kalendára Premeny, kde sa prominenti menia na známe tváre šoubiznisu či histórie. Samozrejme, s charitatívnym účelom.

Polívkovú tvorcovia upravili do podoby zosnulej princeznej Diany a zopakovali variáciu na známe fotenie, ktoré kedysi matka princov Harryho a Williama absolvovala pre módny magazín.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #kalendár #princezná Diana #Anna Polívková #premeny

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...