Ďalšia kráľovská svadba v televízii! Eugenie sa už teší na deň D

Prečo by mala byť horšia ako jej slávni bratranci. Aj svadba princeznej Eugenie, vnučky kráľovnej Alžbety II., sa bude vysielať v televízii. Samotná šľahtičná to potvrdila svojim fanúšikom.

06.10.2018 13:40
Princezná Eugenie a jej partner Jack Brooksbank... Foto: ,
Princezná Eugenie a jej partner Jack Brooksbank na archívnom zábere.
debata

Už o týždeň (v piatok 12. októbra) sa uskutoční svadba mladšej dcéry princa Andrewa s Jackom Brooksbankom a bude môcť byť pri tom britská aj svetová verejnosť. O prenos sa postará televízia TLC, ktorá divákom ukáže nielen svadobný sprievod či príchod hostí, ale aj samotný obrad v kaplnke svätého Juraja. Práve tam si áno povedali v máji aj princ Harry a jeho vyvolená Meghan Markle.

Ako píše americký portál People, na svadobnom ceremoniáli by sa malo objaviť okolo 500 hostí – mená známych celebrít sa často opakujú a opäť kopírujú svadobný zoznam hostí z májového obradu Harryho a Meghan.

Podľa zdrojov People by sa na svadbe mali objaviť napríklad manželia Beckhamovci, ale tiež Amal a George Clooneyovci či spevák Elton John s partnerom alebo spevák James Blunt.

Dvojica Eugenie a Jack Brooksbank sa zoznámila pred niekoľkými rokmi počas lyžovačky a zasnúbila tento rok v januári v Nikarague. Eugenie, ktorá pracuje ako riaditeľka v galérii Hauser and Wirth, si po svadbe ponechá svoj titul a bude mať možnosť rozhodnúť sa, či si vezme manželovo priezvisko.

Princezná Eugenie je mladšou dcérou princa Andrewa, druhého syna kráľovnej Alžbety II., a jeho bývalej manželky, vojvodkyne z Yorku Sarah Ferguson. Je deviatou v línii následníctva na britský kráľovský trón. Princezná je patrónkou viacerých charitatívnych organizácií, ako napríklad Teenage Cancer Trust, European School of Osteopathy či Elephant Family.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Televízia #prenos #oslava #Windsor #princezná Eugenie

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...