Harryho bývalá šla celkom donaha! Dôvod je šľachetný, to treba vi(e)dieť

Donedávna to bola organizácia PETA, ktorej sa darilo vyzliekať slávne tváre v mene ochrany zvierat a životného prostredia. Najnovšiu kampaň majú na svedomí tvorcovia kampane Fish Love Campaign. A hviezd majú tiež dosť.

08.10.2018 01:00
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Fishlove 2018 Collection // Cressida Bonas, Elizabeth McGovern, Josh Brolin, Jai Courtney, Ben Lawson // #EndOverfishing

Príspevok, ktorý zdieľa Fishlove (@fishlovecampaign),

Na nových záberoch, ktorých úlohou je upozorniť na škodlivosť a neblahé dôsledky nadmerného priemyselného rybolovu pre situáciu v moriach a oceánoch, ale aj pre situáciu života ľudí v prímorských mestách, sa snaží upozorniť nová kampaň, pre ktorú sa vyzlieklo niekoľko slávnych žien a tiež mužov. Jednotliví prominenti pózovali s napodobeninami rýb z morských hlbín, aby upozornila na ťažkú situáciu.

Jednou z nich je aj Cressida Bonas, bývalá partnerka britského princa Harryho, ktorá s ním tvorila pár bezmála dva roky. Málokto by očakával, že práve táto decentná blondínka odhodí šaty s urobí taký odvážny krok, ale podľa jej slov to bolo veľmi dôležité rozhodnutie a dlho nad ním neuvažovala.

„Nadmerný rybolov ničí krásny morský svet a ubližuje komunitám žijúcim na pobreží. Teší ma, že som súčasťou kampane, ktorá sa usiluje skoncovať s ním, kým ešte nie je neskoro,“ uviedla podľa Evening Standard Bonas, ktorá je známa aj príležitostnými hereckými rolami.

V kampani FishLove Campaign nie je jedinou herečkou, ktorá kývla na spoluprácu. Do protestu sa zapojili aj Paris Jackson, Elizabeth McGovern alebo herci Jai Courtney, Josh Brolin a jeho kolega Sean Penn. V minulosti už kampaň podporili hviezdy ako Gillian Anderson alebo Imelda Staunton. Galériu si prezrite posúvaním šípky vpravo v obrázku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Fishlove 2018 Collection // Paris Jackson, Greta Bellamacina, Leila George, Lincoln Younes // #endoverfishing

Príspevok, ktorý zdieľa Fishlove (@fishlovecampaign),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Fishlove 2018 Collection // Sean Penn, Clark Gregg, Jeany Spark, Jude Akuwudike // #endoverfishing

Príspevok, ktorý zdieľa Fishlove (@fishlovecampaign),

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #nahá #Ryby #kampaň #Cressida Bonas

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...