Boateng, Ribéry či Lewandowski v kožených nohaviciach! To musíte vidieť

Kožené nohavice, vysoké štrikované podkolienky či dirndle! Takto hráčov top klubu FC Bayern Mníchov často nevidieť. Ale v nedeľu spravili výnimku.

08.10.2018 11:33
debata (1)
Mats Hummels, hráč FC Bayern Mníchov s... Foto: SITA/AP, Matthias Balk
Mats Hummels, hráč FC Bayern Mníchov s manželkou Cathy. Mats Hummels, hráč FC Bayern Mníchov s manželkou Cathy.

Celý tím bundesligového klubu vyrazil na tradičný Oktoberfest, aby podporili podujatie, ktoré už roky láka milióny Nemcov a turistov. Samozrejme, nechýbali pritom ani tradičné odevy a navliekli sa do nich aj hráči tmavej pleti či futbalisti, ktorých rodiskom Nemecko nie je, no už roky bojujú za farby mníchovského klubu.

Arjen Robben, hráč FC Bayern Mníchov s...
Hlavný tréner FC Bayern Mníchov Niko Kovac.
+7Mats Hummels, hráč FC Bayern Mníchov s...

Fotografom, ktorí celú akciu monitorovali, sa naskytli zaujímavé pohľady a momenty – konieckoncov, vidieť v kožených nohaviciach Francka Ribéryho, Jeroma Boatenga či Kolumbijčana Jamesa Rodrigueza, sa nedá každý deň.

Športovcov na podujatie sprevádzali aj nežné polovičky, či v niektorých prípadoch ratolesti a celá rodina. Nepochybne aj to bolo lákadlom pre objektívy. Veď taká Cathy Hummels či Melissa Halter, priateľka futbalistu Niklasa Suelu patria medzi veľmi pohľadné dámy. Vy si ich všetkých môžete pozrieť v galérii!

zväčšiť Jerome Boateng, futbalový hráč FC Bayern... Foto: SITA/AP, Matthias Balk
Jerome Boateng Jerome Boateng, futbalový hráč FC Bayern Mníchov, jeho snúbenica Sherin Senler a ich deti Lamia a Soley prichádzajú na Oktoberfest' - pivný festival v Mníchove.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bayern Mníchov #Franck Ribéry #oktoberfest #sviatok #Manuel Neuer #futbalisti #kožené nohavice #Jérome Boateng

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...