Šokujúce slová Tiny Turnerovej: Cez svadobnú noc ma Ike vzal do bordelu!

V deň, keď si dvadsaťdvaročná Tina Turner brala hudobníka Ikea Turnera, bola nútená sledovať v nevestinci živú sexuálnu show.

08.10.2018 14:15
Tina Turner a dizajnér Giorgio Armani v utorok... Foto:
Tina Turner a dizajnér Giorgio Armani v utorok 3. júla po prehliadke Armani Privé v Paríži.
debata

„Ten zážitok bol taký znepokojujúci … potlačila som ho a vyškrtla ho,“ uviedla americká hudobná legenda v rozhovore pre britský denník Mail on Sunday.

Tina Turner novinám povedala, že sa bála Ikeovu žiadosť o ruku odmietnuť. Ike bol o sedem rokov starší, objavil ju a urobil z nej speváčku svojej skupiny Kings of Rhythm. Žiadnu úžasnú svadbu ale nemali.

Ike ju naložil do auta a odviezol z Kalifornie cez hranicu s Mexikom do Tijuany k „mexickej verzii zmierovacieho sudcu“, spomína speváčka. Potom bolo horšie, deň skončila v slzách na sexuálnej šou. „Ľudia si nevedia predstaviť, aký muž to bol – človek, ktorý vezme svoju celkom novú ženu na živé pornografické vystúpenie hneď po sobáši,“ povedala.

Na hudobnom poli sa páru darilo, v 60-tych a začiatkom 70-tych rokov spievali jeden hit za druhým, v roku 1972 získali spoločne Grammy za pieseň Proud Mary a v roku 1991 boli Turnerovci uvedení do rokenrolovej siene slávy. Rozviedli sa v roku 1978.

Po úspešnej hudobnej kariére Ike Turner prepadol v 80-tych rokoch drogám a alkoholu, zomrel v roku 2007 vo veku 76 rokov.

V autobiografii Ja, Tina z roku 1986 Turnerová odhalila, že ju Ike fyzicky zneužíval celú dobu ich manželstva. Čiastočne to uznal aj on, keď vo svojej autobiografii napísal: „Iste, udrel som ju. Niekoľkokrát som ju bez rozmýšľania zrazil k zemi. Nikdy som ju ale nebil“.

Dnes žije 78-ročná legenda vo Švajčiarsku s hudobným producentom Edwinom Bachom, za ktorého sa vydala v roku 2013. Turner cez víkend tiež potvrdila, že jej pred časom transplantovali obličku a že darcom bol práve jej manžel Edwin Bach.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tina Turner #biografia #nevestinec #zážitok #spomienka #svadobná noc #Ike Turner

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....