Dara napísala emotívny odkaz. Je to choré, nechaj nás žiť, odkázal jej Rytmus

Ak ešte donedávna verejnosť sledovala mediálne výdatne mapovaný rozpad vzťahu speváčky Dary Rolinsovej a rapera Rytmusa a delila sa na dve polovice, platí to čoraz menej. Dôvod je celkom pochopiteľný.

08.10.2018 17:25
debata (12)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Bývalí partneri viackrát zopakovali, že sa rozišli už niekoľko mesiacov predtým, ako to oficiálne komunikovali. Kým blondínka žijúca v Prahe zostala single, raper si našiel po pár mesiacoch novú partnerku v moderátorke Jasmine Alagičovej.

Ich „veľká láska“ sa okamžite stala žiadaným artiklom v médiách. Lenže, objavili sa aj slová či vyjadrenia, ktorými Rytmus nepostavil svoju bývalú životnú partnerku do najlepšej situácie. Začal sa vyznávať z najväčšej lásky a citov svojho života práve bosnianskej rodáčke. Slovné prestrelky na sociálnych médiách neobišli ani tieto dve domáce celebrity. A celkom čerstvo sa v celom tomto internetovom prežívaní objavili nové slová, ktoré prekvapujú ešte viac. A poriadne zarážajú!

Na raperovom Instagrame zmizli spoločné fotografie s Darou Rolins už dávnejšie. Len nedávno vymazal z kanála na Youtube Patrik Vrbovský aj pieseň 8. október, ktorá bola venovaná dňu, keď sa s rodáčkou z Bratislavy zoznámili na spoločnom fotení pre športovú značku. Skladba bola oslavou lásky, ktorú cítil k Dare Rolins.

Je otázne, či bolo nutné vracať sa k takémuto kroku, ale Dara Rolins tak spravila. Koniekoncov, médiá neustále ich tento rozchodový ping-pong riešia a potreba vyjadriť sa je asi občas príliš nutkavá. Na obranu Rolinsovej treba dodať, že tak urobila veľmi decentným a rozumným spôsobom. Niet asi divu, ze jej slová našli odozvu u naozaj mnohých fanúšikov. Za pár hodín jej vyjadrenie získalo vyše 80-tisíc „lajkov“, kým v priemere dostáva Dara na Instagrame v priemere „len“ okolo 13-tisíc „srdiečok“.

„8. október bol, JE a vždy aj bude. A nech sú dnes karty rozdané akokoľvek, viem, že tomu dátumu a pesničke venujem vždy zvýšenú pozornosť. Na ten pocit, keď som si ju prvýkrát pustila, nechcem zabudnúť. Aj vďaka týmto emóciám viem, čo znamená milovať. To, že okrem mojich fotiek vymazal Patrik zo svojho youtubového kanálu aj túto pesničku, je vlastne ďalším dôkazom, ako veľmi sú ľudia odlišní už v týchto základných princípoch. Ak by som poprela minulosť, svoje emócie, lásky, popriem seba a každé slovo, ktoré som kedy vypustila z pusy. A bála by som sa, že aj všetky ďalšie vyznania a sľuby, ktoré vypustím a dám komukoľvek inému, stratia tým pádom na váhe. Nehľadajte v mojich úvahách ľútosť ani patetickú nostalgiu, usmievala som sa vtedy, usmievam sa aj teraz, pretože 8. október nejde vymazať ZO MŇA," napísala 45-ročná speváčka.

Doplnila tiež, že svojho expartnera má odhliadnuc od všetkého stále rada. „Bola som to ja, kto s ním žil, takže som tu tým pádom JEDINÁ, kto sa môže eventuálne sťažovať. Nepotrebujem ani poľutovať, ani utvrdzovať v tom, že sme sa k sebe aj tak nehodili. Hodili. A vo svojej dobe – lebo každý vzťah má ‚svoju dobu‘ – to všetko malo svoje kúzlo. A dôkazom toho je aj pesnička 8. október,“ doplnila ešte Dara Rolins k fotografii, na ktorej bozkáva Rytmusa, ktorý na pleciach drží jej dcéru Lauru.

Iba pred pár hodinami sa však na rovnakej sieti, tentoraz už na Rytmusovom profile, objavil odkaz od neho. A ten veru raperovi neprihrá body – minimálne nie od niekoho, kto aspoň raz v živote prežíval rozchod.

„Dara, na čo je toto dobré? Moc ťa prosím, nechaj nás už žiť s Jasminou našu lásku. Od januára sme rozídení a je už október. To je 9 mesiacov!!!Dopraj nám šťastie ako ho prajeme aj my tebe a nevracaj sa do minulosti. Čo od nás chceš? Čo si máme púšťať každý rok 8.október a pozerať si naše spoločné fotky? Neverím, že by si toto robila, kebyže máš nového frajera. Je to choré. Načo tá fotka s malou Lolou? Aký je cieľ? Prečo to hranie na city osamelým mamám? Veď si žime naše krásne životy a neriešme niečo, čo už neni. Prajem ti novú lásku a pokoj,“ napísal známy raper na Instagrame.

Mediálne prestrelky sú smiešna vec, ale v prípade celebrít je to niekedy celkom zábava v duchu popcorn do ruky a poďme sa na to pozrieť a zabudnúť na naše vlastné starosti.

Uvidíme, kto sa v tomto prípade bude smiať naposledy. Ale možno ešte chvíľu a prejde smiech úplne všetkých…

Video

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Instagram #popularita #Dara Rolins #Rytmus #vyjadrenie

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...